Ekonomi Antalya’ya yeni özel bankacılık şubesi

Antalya’ya yeni özel bankacılık şubesi

17.05.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

VakıfBank, 8’inci özel bankacılık şubesini Antalya’da açtı. Antalya Şirinyalı’daki VakıfBank Antalya Özel Bankacılık şubesinin açılışına VakıfBank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan ve banka üst düzey yöneticileri katıldı.

Antalya’ya yeni özel bankacılık şubesi

Şube, mevduatı 500 bin lira ve üzeri olan üst gelir grubu müşterilere hizmet verecek. Mehmet Emin Özcan, özel bankacılık şubeleriyle hizmet kalitesini yükselttiklerini belirterek, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

“Üst gelir grubu, klasik bankacılık ihtiyaçlarının yanı sıra parametrelerini kendilerinin belirlediği özel yatırım danışmanlığı ve yönetimi hizmeti de istiyor.

Müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik yeni ürün ve hizmetleri uygulamaya alıyoruz. Bu yaklaşımla geliştirdiğimiz VakıfBank Özel Bankacılık şubeleriyle hem müşterilerimize karlı yatırım imkanı tanıyoruz hem de bankamızın karlılığını artırıyoruz.”

500 bin TL üzeri

Özcan, “VakıfBank Özel Bankacılık operasyonumuz, toplam varlığı 500 bin TL ve üzeri olan müşterilere 3’ü İstanbul’da, diğerleri Ankara, İzmir, Bursa ve Adana’da olmak üzere, özel tasarlanmış şubeleriyle hizmet veriyor. Antalya ile 8 şubeye ulaşmış olduk” dedi.