Ekonomi Asya-Pasifik mobil birliğine katıldı

Asya-Pasifik mobil birliğine katıldı

25.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türk Telekom Grubu, Asya-Pasifik Bölgesi’nin en güçlü mobil operatörlerini bir araya getiren, bölgenin en büyük mobil birliği Bridge Alliance’a katıldı.

Asya-Pasifik mobil birliğine katıldı

Firma, 700 milyonun üzerinde müşteriye ulaşan Bridge Alliance’da Türkiye’yi temsil eden ilk şirket oldu.

Haberin Devamı

Güney Kore, Hindistan, Japonya, Avustralya, Tayland, Hong Kong, Singapur, Tayvan,Vietnam, Bangladeş, Sri Lanka, Burkina Faso, Çad, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Gana, Gabon, Kenya, Malavi, Madagaskar, Nijer, Nijerya, Ruanda, Seyşeller, Filipinler, Sierra Leone, Tanzanya, Uganda, Zambiya, Macau, Malezya, Endonezya, Suudi Arabistan, Bahreyn ve Kuveyt’te faaliyet gösteren en güçlü 36 mobil operatörü bir araya getiren Bridge Alliance, uluslararası dolaşım, makineler arası iletişim ve kurumsal alanda çalışmalar yürütüyor.

Avantaj sağlayacak

Türk Telekom Grubu Bireysel İş Birimi CEO’su Erkan Akdemir, bu işbirliğinin müşterilere avantaj getireceğini söyledi.

Akdemir, “Bridge Alliance; Asya-Pasifik bölgesinin lider 36 mobil operatörünü aynı çatı altında toplayan dev bir oluşum. Bu dev oluşuma güç katacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bridge Alliance’a katılımımız; müşterilerimiz lehine değer yaratacak işbirliklerini hayata geçirmemiz için uygun zemini oluşturacak. Yapacağımız anlaşmalarla, uluslararası dolaşım alanında müşterilerimize, üye operatörlerin mobil şebekelerinden uygun ve avantajlı koşullarda yararlanabilme imkanı sunacağız” dedi.

Haberin Devamı

Bridge Alliance CEO’su Eileen Tan ise, “Türkiye’nin önemli bir turistik rota olma yolundaki yükselişini takip ediyoruz. Üyelerimizin bulunduğu bölgelerden Türkiye’ye yapılan seyahatlerin artması, Türkiye ile Asya ülkeleri arasındaki ticari ilişki ve yatırımların yoğunlaşması, işbirliğimizin şekillenmesinde etkili oldu. Bu gelişmelerin, hem bireysel hem de kurumsal alanda giderek artan bir uluslararası dolaşım ihtiyacı doğuracağını öngördük ve bu işbirliğini hayata geçirdik” diye konuştu.