Ekonomi Avea deniz suyu sıcaklıklarını bildirecek

Avea deniz suyu sıcaklıklarını bildirecek

31.05.2010 - 11:06 | Son Güncellenme:

.

Avea deniz suyu sıcaklıklarını bildirecek

Avea, Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü işbirliğinde oluşturduğu yeni Deniz Suyu Sıcaklığı Servisi ile Türkiye’nin 21 farklı noktasındaki deniz suyu sıcaklıklarını, abonelerinin cep telefonlarına ulaştıracak.
Avea tarafından yapılan açıklamada, daha önce Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü işbirliği ile Hava Durumu Paketi hizmetini sunan Avea’nın, şimdi de Devlet Meteoroloji İşleri SMS Deniz Suyu Sıcaklığı Servisini kullanıma sunduğu belirtildi.
Pixofunile birlikte 4282 servis numarası üzerinden sadece Avea abonelerine özel olarak hazırlanan servis ile İskenderun, Anamur, Alanya, Antalya, Finike, Fethiye, Marmaris, Bodrum, Kuşadası, Çeşme, Didim, Foça, İzmir, Ayvalık, Tekirdağ, Kumköy, Akçakoca, Sinop, Samsun, Trabzon ve Hopa’daki deniz suyu sıcaklıklarının güncel olarak yayınlanacağı ifade edildi.
Servisten yararlanmak isteyen abonelerin, “DENIZ(YER ADI)” yazıp 4282’ye göndererek o bölgenin deniz suyu sıcaklığını anlık olarak sorgulayabilecekleri kaydedilen açıklamada, servis ücretinin sorgu başına 0,4 lira olduğu bildirildi.