Ekonomi Avea ve Yemeksepeti.com’dan “Jet Sipariş” kampanyası

Avea ve Yemeksepeti.com’dan “Jet Sipariş” kampanyası

15.07.2010 - 12:50 | Son Güncellenme:

.

Avea ve Yemeksepeti.com’dan “Jet Sipariş” kampanyası

Avea ve yemeksepeti.com “Jet Sipariş” kampanyası başlattı.
Avea açıklamasına göre, Avea’nın yemeksepeti.com ile hayata geçirdiği yeni kampanya kapsamında, yemeksepeti.com’un üniversite kampüslerine özel sipariş platformu “Yemeksepeti.com Kampüs”ten 5 adet 10 lira ve üzeri sipariş verenler, Avea Jet Mobil Modem, 1 adet faturalı Avea hattı ve 1 aylık 1 GB internet paketi kazanacak.
Stoklarla sınırlı olan kampanyadan yararlanmak için yemeksepeti.com’un kampüs sayfalarından, kampüs adreslerine her biri 10 lira ve üzeri tutarlarda, en az 3 saat arayla toplam 5 adet sipariş vermek gerekiyor.
Avea Ortaklık Yönetimi Direktörü Sertaç Şener, Avea olarak sektörel sinerjilerin ülke ekonomisine katkı sağladığını düşündüklerini belirterek, teknoloji kullanımının tüm sektörlerin yararına olacak şekilde yayılmasının ülke ekonomisine kazandırdığını, bu doğrultuda Avea olarak potansiyel işbirliklerine sıcak baktıklarını, imkanlarından tüm sektörlerin yararlanabilmesini arzuladıklarını ifade etti.
Yemeksepeti.com Teknoloji Direktörü ve Kurucu Ortağı Melih Ödemiş de kampüs hizmetinden öğrencilerin yanı sıra üniversite çalışanları ve öğretim görevlilerinin de yararlanabildiğini kaydetti.