Ekonomi Bakan Çelik turizmcilerle biraraya geldi

Bakan Çelik turizmcilerle biraraya geldi

10.10.2013 - 16:17 | Son Güncellenme:

Turizmciler ve Bakan Çelik sezon değerlendirmesi yaptı

Bakan Çelik turizmcilerle biraraya geldi

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık ve Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Sururi Çorabatır ile turizmcilerden oluşan heyet, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ı ziyaret etti.

Haberin Devamı

Turizmciler ile makamında bir araya gelen Turizm Bakanı Ömer Çelik, sektör temsilcileri ile 2013 turizm sezonunu ve gelecek sezona ilişkin stratejiler hakkında konuştu. Turizm sektörünün beklentileri ve sorunlarını da dinleyen Bakan Çelik, kendisine iletilen konularla ayrı ayrı ilgileneceğini ve gerekenleri yapacağını dile getirdi.

Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Sururi Çorabatır, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in bayramdan sonra Antalya’yı ziyaret edeceğini söyledi.

Çorabatır, “Bakanımız Ömer Çelik ile 2013 yılı içinde sık sık görüş alışverişinde bulunuyorduk. Kendisi ile yine son durum değerlendirmesi yaptık. Bayramdan sonra Turizm Bakanımız Çelik Antalya’ya gelecek. Antalya’da, alt yapı, yatırım ve düzenlemeler konusunda görüşmeler yapacağız. Ayrıca 2014 yılı ile ilgili stratejilerimizi de Bakanımız ile paylaşacağız” diye konuştu.