Ekonomi Bakan Elvan’dan basın mensuplarına çiğ köfte ziyafeti

Bakan Elvan’dan basın mensuplarına çiğ köfte ziyafeti

16.10.2017 - 12:56 | Son Güncellenme:

İstanbul CNR Expo’da bu sene 15. kez düzenlenen ve 250’den fazla markanın dahil olduğu “Bayim Olur musun?” Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nın açılışı bakanların da katılımıyla gerçekleştirildi.

Bakan Elvan’dan basın mensuplarına çiğ köfte ziyafeti

İstanbul CNR Expo’da bu sene 15. kez düzenlenen ve 250’den fazla markanın dahil olduğu “Bayim Olur musun?” Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nın açılışı, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, eski Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, UFRAD Başkanı Mustafa Aydın, Avrupa Franchise Federasyonu Başkanı Michael Eyre ve çok sayıda ülkenin franchising başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

KALKINMA BAKANI LÜTFİ ELVAN, BASIN MENSUPLARINA ÇİĞKÖFTE İKRAM ETTİ

Açılış konuşmasının ardından fuarda yer alan markaları ziyaret eden Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve eski Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, çiğ köfte sektörünün önemli oyuncularından Ziyafet Çiğköfte standını ziyaret ederek, çiğköfteleri tattıktan sonra, görüntü ve yorum alan basın mensuplarına ikramda bulundu. Çiğ köfteyi çok beğenen bakan Elvan, sonrasında şirket yöneticilerini tebrik ederek fuar alanından ayrıldı.