Ekonomi BARÇA’lı Arda’yı 1 milyar izleyecek

BARÇA’lı Arda’yı 1 milyar izleyecek

18.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Barcelona’nın 4 branştaki salon takımlarının isim ve forma sponsorluğunu üstlenen Lassa’nın, kulübün dünyaca ünlü oyuncularının dayanıklılığını test ettiği reklam filmi yayınlandı.

BARÇA’lı Arda’yı  1 milyar izleyecek

FC Barcelonalı oyuncuların birbirlerini en sert şekilde test ettiği filmde, Arda Turan da yetenek sınavından geçiriliyor.

Haberin Devamı

Yıldız oyuncumuz Arda Turan’a, FC Barcelona’danın dünyaca ünlü yıldızları Gerard Pique, Luis Suarez, Neymar, Ivan Rakitic, kulübün basketbol takım kaptanı Juan Carlos Navarro ve Hentbol takım kaptanı Victor Tomas’nin de eşlik ettiği film, bugünden itibaren Türkiye’deki televizyon kanalları ve dünyada aynı anda yayına girdi.

Barcelona’ya ‘Global Resmi Lastik Partneri’ olan Lassa tarafından çekilen reklam, Eurosport’un uydu aracılığıyla direkt yayın yaptığı 54 ülkede ekrana gelecek ve 1 milyar kişiye ulaşacak. Lassa lastikleriyle zorlu bir antrenman gerçekleştirirken, milli gururumuz Arda Turan’ın dayanıklılığı ve yeteneklerinin de test edildiği reklam üç günde çekildi. Reklam filminin ilk gün çekimlerinde vücut dublörleri kullanıldı. Marco Grandia’nın yönettiği filmde, 68 lastik kullanıldı.