Ekonomi Birmingham iş ödülleri gecesinde THY rüzgarı esti

Birmingham iş ödülleri gecesinde THY rüzgarı esti

28.11.2014 - 16:55 | Son Güncellenme:

Birmingham-İngiltere’nin önde gelen medya gruplarından Birmingham Post’un , “İş Ödülleri” gecesine ana sponsor olan THY, dev organizasyona damgasını vurdu.

Birmingham iş ödülleri gecesinde THY rüzgarı esti

THY Birmingham Ofisinin ana sponsorluğunda düzenlenen gece, ülkenin en büyük toplantı salonlarından ICC’de yapıldı. Birmingham Post gazetesinin geleneksel yılın en başarılı iş dalları gecesine, 800 davetli katıldı.

Haberin Devamı

Dev salonun duvarlarını süsleyen THY panoları ve duvarda sürekli dönen sinevizyon gösterisindeki THY reklam ve İstanbul görüntüleri, program boyunca konuklara sunuldu.

Birmingham THY Müdürü Selim Öztürk ve Birmingham THY personelinin katıldığı gecede, Türkiye’den özel olarak getirilen hostesler Seda Pişkin Gürel, Neslihan Tekin ile uçan aşçılar Züleyha Hatipoğlu ve Yakup Mutlu davet boyunca konuklara lokum, baklava ve gül sulu sıcak havlu sunarak, büyük ilgi topladılar.

Londra’dan sonra Britanya’nın en büyük ikinci şehri Birmingham’daki dev organizasyon, bölgenin en büyük gazetesi Birmingham Post gazetesince, THY’nın ana sponsorluğunda düzenlendi. Davete, Gölge Maliye Bakanı İşçi Parti milletvekili Ed Balls, Birmingham Belediye başkanı Lord Mayor Shafique Shah,Trinity Mirror yayın grubu Midland Başkanı Marc Reeves, Birmingham Havaalanı CEO’su Paul Kehoe, Ticaret Müdürü Jo-Ann Lloyd, Birmingham Güzellik Kraliçesi Katie Stamps, tanınmış sporcular, sanatçılar, işadamları, yayıncılardan oluşan seçkin bir kitle katıldı.

Haberin Devamı

Konuklar, kendilerini THY uçağında gibi hissetti

THY panoları ile süslü salonda, konuklar basamaklarında Türk Hava Yolları yazan dev konferans salonunun merdivenlerinde, lokum ikram eden hostes ve aşçılar tarafından karşılandı. Ellerini gül sulu sıcak havlularla silen konuklar, kırmızı THY halısından geçerek girdikleri salonda, kendilerini adeta THY uçaklarında gibi hissettiklerini dile getirdiler.

Gecede konuşan THY Birmingham Müdürü Selim Öztürk, bölgenin iş dünyasına iki yıldır katkıda bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti, İstanbul’a haftada 10 olan sefer sayısını, 2015 Nisan ayına kadar 12’ye çıkartmayı hedeflediklerini söyledi. 4 yıldır üst üste Avrupa’nın en iyi hava şirketi seçildiklerini dile getiren Öztürk, 108 ülkede, 261 destinasyona uçtuklarını ve Avrupa’nın en genç filosuna sahip olduklarını da sözlerine ekledi.

Ödül gecesinin konuşmacılarından Trinity Mirror Midland Direktörü Marc Reeves ile Gölge Maliye Bakanı Ed Balls da gecenin ana sponsoru THY’na, orta İngiltere’nin iş sektörüne verdiği destekden dolayı teşekkür ettiler. Ödüller, tanınmış “The Swan” orkestrasının çaldığı müzik eşliğinde, alkışlar arasında dev salonda dağıtıldı.

Haberin Devamı

Gecede, THY Manchester Direktörü Ersen Engin ile Dublin Direktörü Murat Balanlı da bulundu.

95 yaşındaki işadamının ödülünü THY müdürü Selim Öztürk verdi

14 dalda ödülün dağıtıldığı gecede, Birmingham’ın en başarılı işadamlarından inşaat firması sahibi 95 yaşındaki Ken Smith’e, THY müdürü Selim Öztürk “ Hayat Boyu Başarı Ödülünü” takdim etti. Gecenin en fazla alkışlanan kişisi Ken Smith, Birmingham’da antika Aston Martin otomobiliyle gezmesi ve hala çalışması ile tanınan, saygın kişiliğiyle ünlü bir işadamı.

Gecede piyango çekilişinde THY biletleri şanslı konuklara verildi.