Ekonomi ‘Büyümek için milli gelişmek için yerli’

‘Büyümek için milli gelişmek için yerli’

17.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Genç Türkiye Zirvesi 26-29 Nisan’da, ‘yerli ve milli’ temasıyla düzenlenecek.

‘Büyümek için milli gelişmek için yerli’

Her yıl 30’dan fazla üst düzey konuşmacıyla, 3 binden fazla genci ağırlayan zirve, 81 il ve 184 üniversiteden gelen gençleri İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde biraraya getirecek.

Haberin Devamı

2013’ten bu yana liderlik, inovasyon, girişimcilik, dijital dönüşüm ve bilgi toplumu temalarıyla düzenlenen zirve, bu yıl ‘Büyümek İçin Milli, Gelişmek İçin Yerli!’ sloganıyla gençlerin fikirlerine ve hayallerine ışık tutacak.

Genç Türkiye Ödülü

Genç Türkiye Zirvesi kapsamında düzenlenen Genç Türkiye Ödülleri’yle, hizmet ve eserleriyle kültür, sanat, teknoloji, bilim, sanayi ve ekonomi hayatına önemli katkılarda bulunan isimler ödüllendirilecek. Bu kapsamda, ‘Genç Türkiye Nuri Demirağ Milli ve Yerli Ödülü’, ‘Genç Türkiye Vecihi Hürkuş İş Adamı Ödülü’, ‘Genç Türkiye Hezarfen Ahmet Çelebi Girişimcilik Ödülü’ başta olmak üzere 14 farklı kategoride, 70 adayın yarıştığı ödüller 26 Nisan’da yapılacak törenle sahiplerini bulacak.

Haberin Devamı

Genç Türkiye Fuarı

Zirve ile eş zamanlı olarak düzenlenen ve Türkiye’nin ilk gençlik fuarı Genç Türkiye Fuarı’nda gençlere yönelik ürün, hizmet ve kariyer imkânı sunan 70’ten fazla marka 27 - 28 Nisan 2018 tarihleri arasında gençlerle buluşacak.

Önemli isimlerin ağırlanacağı organizasyon, İstanbul Teknik Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin stratejik ortaklığında Infair organizasyonuyla gerçekleştirilecek.