Ekonomi Dar alanda sıcak rekabet

Dar alanda sıcak rekabet

11.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

İç Giyim Sanayicileri Derneği (TİGSAD) tarafından 9-11 Şubat 2017 tarihlerinde yapılacak İç Giyim ve Çorap Fuarı’nda (LINEXPO) standlar açık artırma ve kura yöntemiyle satıldı.

Dar alanda sıcak rekabet

Açık artırmada bazı standların fiyatı geçen yılki fiyatın beş katına ulaştı. Önceki fuarda standların metrekaresi 185 - 200 liraya satılırken, şubatta düzenlenecek fuar için yapılan açık artırmada metrekare fiyatı 950 liraya kadar yükseldi.
TİGSAD Başkanı İrfan Özhamaratlı, 2016 Şubat’ında düzenlenen Linexpo İç Giyim Moda Etkinliği’nin çok başarılı geçtiğini hatırlatarak, şunları söyledi:
“2017 Fuarı’na da rekor denecek düzeyde talep geldi ve aylarca öncesinden tüm standların satışı tamamlandı. Geçen yıl metrekaresi 185 ya da 200 liraya satılan standların bu yıl metrekaresi 950 liraya alıcı buldu. Artık hedefimiz tüm dünya sloganıyla en uzak pazarlar da dahil olmak üzere ulaşamadığımız ülke bırakmamak. Sektörümüzü hakettiği noktaya taşımak konusunda kararlıyız ve bu doğrultuda tüm ekip olarak var gücümüzle çalışıyoruz.”
Özhamaratlı, şöyle devam etti:
“TİGSAD, üyelerinin güveni ve güçlü desteği ile birçok başarılı projeye imza atıyor. 9-11 Şubat 2017 tarihleri arasında Atatürk Havalimanı’nın karşısındaki İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirecek olduğumuz, derneğimizin tescilli markası LİNEXPO İstanbul İç Giyim ve Çorap Fuarı da bunlardan biri. Dünyanın her köşesinden ziyaretçi getirebilmek için son derece titiz çalışma içerisindeyiz. Ülke ülke gezen arkadaşlarımız, sektörümüz için potansiyel müşteri olabilecek firmaları fuarımıza davet ediyor.”