Ekonomi DeFacto’dan Pakistan ve Malezya’ya mağaza

DeFacto’dan Pakistan ve Malezya’ya mağaza

02.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

DeFacto, Pakistan ve Malezya’da açılan yeni mağazaları ile Uzak Doğu ve Orta Asya’daki büyümesini sürdürdüğünü duyurdu.

DeFacto’dan Pakistan ve Malezya’ya mağaza

Şirketten yapılan açıklamada, “Yeni yatırımlarla küresel pazarda payını arttırmaya devam eden DeFacto, Pakistan’ın Lahor ve Malezya’nın Johore kentinde açılan ilk mağazalarıyla bu ülkelerdeki müşterilerine hizmet vermeye başladı. Asya pazarındaki konumunu güçlendiren DeFacto’nun hizmet verdiği ülke sayısını 23’e, yurtdışı mağaza sayısını ise 125’e yükseldi” denildi.

Haberin Devamı

Demografik yapıları ve ekonomik potansiyelleri nedeniyle Uzak Doğu ve Orta Asya ülkelerinde var olmanın öneminin her geçen gün artığını belirten DeFacto CEO’su İhsan Ateş, şunları dile getirdi:

“Globalleşme artık büyümenin doğal bir parçası. Sahip olduğumuz iş modeli sayesinde uluslararası alanda başarılı olmak için gereken yetkinliklere sahip olduğumuza inanıyoruz. Özellikle dünya moda trendlerine uygun olarak tasarlanan yenilikçi ürünlerimizle kararlı bir şekilde küresel marka olma yolunda ilerliyoruz. DeFacto olarak Pakistan ve Malezya’daki ilk mağazamızı açtık ve yurtdışında hizmet sunduğumuz ülkeler arasına iki yeni ülke daha eklemenin gururunu yaşıyoruz.”