Ekonomi Durgunluğa karşı ‘yıldız’ yağdıracak!

Durgunluğa karşı ‘yıldız’ yağdıracak!

18.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Antalya’dakei durgunluğu üzerinden atmak için birbirinden farklı projelere imza atan otellerden biri olan Starlight Resort Otel, eğlence ve turizmi birleştiren bir konseptle 42 konserden oluşan bir seriye hazırlandığını açıkladı.

Durgunluğa  karşı ‘yıldız’ yağdıracak

Otel, sezonda 7 ünlü şarkıcıyla 42 konsere imza atacak. Funda Arar, Volkan Konak, İrem Derici, Gökhan Tepe, Suzan Kardeş, İlhan Şeşen ve Emir Ersoy’la anlaşan otel, 7 Mayıs’ta Funda Arar’la konser-tatil modelini başlatacak.
Grup adına açıklama yaparak, böylesi dönemlerde farklı olmak gerektiğini belirten Birol Akpınar, “Kimi girişimci kendini beklemeye çekiyor. Kimi de bizim gibi alternatif proje ve etkinliklerle hizmet kapsamını genişletiyor. Biz çıtayı daha da yukarı çekerek misafirlerimizi ağırlamayı tercih ettik” diye konuştu.

Durgunluğa  karşı ‘yıldız’ yağdıracak


Her şey dahil sistem

Akpınar, “Biz bu sezon ultra her şey dahil konseptimizden ödün vermeden, nasıl fark yaratırız sorusunun yanıtını Türk toplumunun 7’den 70’e tercih ettiği sanatçıların canlı performanslarını da konsepte içine dahil etmekte bulduk” dedi. Starlight’ta bir hafta konaklayan bir ailenin 4 ünlü sanatçının konserini ekstra hiçbir ücret ödemeden seyretme imkanı bulduğuna dikkat çeken Birol Akpınar, şöyle devam etti:

“Günümüzde dört kişilik bir aile, standart tiyatro düzeninde bir konser için kişi başı en az 100 liradan 400 lira veriyor. Dört konserde bu rakam toplam 1.600 liraya çıkıyor. Bizse ziyaretçilerimize tatil fiyatını dahilinde bunu sağlıyoruz.”