Ekonomi Duydunuz ‘gong’un sesini ve alışveriş başladı

Duydunuz ‘gong’un sesini ve alışveriş başladı

19.03.2011 - 01:28 | Son Güncellenme:

40 gün 40 gece sürecek olan İstanbul Shopping Fest dün İstinye Park ve Torium AVM’lerdeki eş zamanlı gong vuruşuyla başladı

Duydunuz ‘gong’un sesini ve alışveriş başladı

Burası İstinye Park
İstinye Park’ta mankenli açılış vardı. Ece Sükan, Özge Ulusoy ve Demet Şener’in yanısıra Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Yılmaz Yılmaz, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, İTO Başkan Yardımcısı Hasan Demir, Stefanel Genel Müdürü Füsun Çevikel’in gong vuruşuyla alışveriş şöleni start aldı.

‘Maç havasına çevirmedik’
250 bin dolar vererek açılış günü AVM’si olan İstinye Park’ın Genel Müdürü Hakan Kurt, derbi sonrası ziyaretlerin arttığını söyledi.
Kurt, “Eğer derbi olmasaydı 85 bin kişiyi görürdük” diye konuştu. Ziyaretçilerin ağırlığını oluşturan kadınlar parti ve indirimlerle AVM’nin içinde keyifli anlar yaşarken, erkek tüketiciler ise dün geceki derbiyi restoranlarda kurulan barkovizyonlardan takip etti.
Kurt, dev ekrandan maç yayınını vermemelerini ise, “Alışverişi gölgelemek istemiyorduk. Kadın ziyaretçilere haksızlık etmemek için ortamı maç havasına çevirmedik” dedi.

Haberin Devamı

Duydunuz ‘gong’un sesini ve alışveriş başladı

Burası TORIUM
Festivalin ilk gecesine ev sahipliği yapan Torium’da alışveriş ve eğlence gece 02:00’a kadar yoğun bir ilgiyle devam etti. Torium’unda yapılan gong törenine ise AMPD Başkanı Mehmet Nane, Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim, Torunlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, Alışveriş Yatırımcıları Derneği Başkanı Hakan Kodal, Mudo Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Taviloğlu ve YKM Genel Müdürü Jaklin Güner katıldı.

Lunapark’ta eğlendiler
Fransız gösteri gruplarından Pire Mehmet Ahırkapı Müzisyenlerine, ÇarkıŞans’tan DJ performanslarına, markaların yaptığı özel indirimlerden Caz Müziğin Kraliçesi İlhem Khodja konserine kadar renkli bir geceye ev sahipliği yapan Torium, 19 Mart’ta da gece 02:00’a kadar açık olacak.
Torium Night Out nedeniyle düzenlenen Lunapark Partisi’nde de perakendeciler doyasıya eğlendi. Partiye ayrıca ünlü oyuncular ve davetliler de katıldı.

Haberin Devamı

Festivale özel ikram yaptılar
- Abdullah Kiğılı: Vitrinde duran terzi paça kısaltma, dikim gibi talepleri karşıladı.
- Roman: Klasik müzik dinletisiyle, şampanya, kanepe ikram etti
- Beymen: Kokteyl ikram etti
- DKNY: Rose şarap
- Lazzoni: Şampanya ve klasik müzik vardı.
- Fendi: Şampanya sunuldu
- Adore: Klasik müzik
- Batik: Patlamış mısır dağıtıldı.
- Oxxo: Çiçek dağıttı.
- Bcbgmaxazria: Takım elbiseli kestaneci ve caz müzik dinletisi vardı.