Ekonomi EGD’den Milliyet’e Jüri Teşvik Ödülü

EGD’den Milliyet’e Jüri Teşvik Ödülü

21.06.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) tarafından bu yıl 11’inci kez düzenlenen ‘Ekonomi Basını Başarı Ödülleri’ törenle sahiplerini buldu. Törende Milliyet gazetesi ekonomi muhabiri Aylin Rana Aydin “Bize bir hal’ler oluyor” başlıklı haberiyle ‘Jüri Teşvik Ödülü’ne layık görüldü. Aydin, ödülünü EGD Başkanı Celal Toprak’tan aldı. Kandilli Cemile Sultan Korusu’nda düzenlenen Geleneksel Yaza Merhaba etkinliği ve Ekonomi Basını Başarı Ödülleri töreninde gazetecilere 15 dalda 17 ödül verildi.

EGD’den Milliyet’e Jüri Teşvik Ödülü

Etkinliğe, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, EGD Başkanı Celal Toprak ve çok sayıda gazeteci ile iş insanı katıldı. Ödül töreninde konuşan Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, ekonomiyle ilgili verilen ödüllerin ve ekonomi basınının yaptıklarının önemine değindi. Nebati, burada görev alan ve yazan ekonomi basını temsilcilerinin ortaya koyacakları performansla Türkiye’ye karşı oluşturulan algı operasyonunu engelleyeceğini belirtti.

Haberin Devamı

Kutlama mesajları

Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay da, “Ekonomiyi yönlendiren bir anlamda sizlersiniz. Türkiye için çok çalışıyorsunuz. Devlet olarak bunun çok net farkındayız” dedi.

İTO Başkanı Şekib Avdagiç ise söz konusu etkinliğe ev sahiplik yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, ekonomi gazetecilerinin basın camiasında önemli bir yer teşkil ettiğine dikkati çekti. EGD Başkanı Celal Toprak, “Ekonomi camiası olarak bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.