Ekonomi Enerjisi hiç bitmeyen babalara ‘özel’ yakıt

Enerjisi hiç bitmeyen babalara ‘özel’ yakıt

15.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin lider akaryakıt şirketlerinden TOTAL Oil Türkiye, Babalar Günü için hazırladığı reklam filminde ‘Enerjisi Hiç Bitmeyen Babaların Yakıtı’ Total Excellium’u tanıtıyor.

Enerjisi hiç bitmeyen  babalara ‘özel’ yakıt

Yeni imaj kampanyası ile tüm Türkiye’ye seslenen ve ‘Türkiye’nin Enerjisi Güzel’ sloganıyla ülkenin ve insanımızın enerjisinin güzelliğine dikkat çeken TOTAL Oil Türkiye, şimdi de Babalar Günü kapsamında hayata geçirdiği reklam filmiyle enerjisi hiç bitmeyen babaları konu alıyor.

Haberin Devamı

Daha fazla kilometre

TOTAL Oil Türkiye’nin Babalar Günü’ne özel hazırladığı reklam filminde, enerjisi hiç bitmeyen bir babanın hikayesi işleniyor. Filmde işten eve gelip aracını park etmek üzereyken, eşi ve çocukları tarafından son dakika istekleri ile karşı karşıya kalan bir baba, enerjisini hiç düşürmeden ailesinin isteklerini yerine getiriyor. Bunu yaparken de daha az yakıt tüketerek, daha fazla kilometre yapmasına olanak sağlayan Total Excellium’a gönderme yaparak ‘Enerjisi Hiç Bitmeyen Babaların Yakıtı: TOTAL Excellium’ söylemiyle son buluyor. TOTAL Excellium’u öne çıkartan reklam filmi, enerjisi bitmeyen babaların Babalar Günü’nü kutluyor.

Enerjisi hiç bitmeyen  babalara ‘özel’ yakıt

‘Daima Fark yaratıyoruz’

TOTAL Oil Türkiye Satış Direktörü Göker Gürkaya, firma olarak yenilikçi teknolojiye sahip ürün ve hizmetleriyle her zaman ilklere imza attıklarını ve sektöre öncülük ettiklerini söyledi. Gürkaya, “Total Excellium ürünümüz de üstün nitelikleriyle fark yaratıyor, bitmeyen enerjisiyle öne çıkıyor. Bu reklam filminde Total Excellium’u enerjisi bitmeyen babalarımızı özdeşleştirdik. Hayatımız boyunca bizler için imkanlarını seferber eden, tecrübeleriyle bize yol gösteren, enerjisi hiç tükenmeyen babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun” dedi.

Haberin Devamı

Reklam filmi, #Enerjisi HiçBitmeyenBabalar etiketiyle dijital mecralarda yayınlanıyor. Film, https://www.youtube.com/watch?v=kpEk9eLGzLk&feature=youtu.be linkinden ya da Demirören Enerji sosyal medya hesaplarından izlenebiliyor. Reklam ajansı ise FCB Artgroup.

Enerjisi hiç bitmeyen  babalara ‘özel’ yakıt