Ekonomi Eski Bakan'ın fabrikasını soydular

Eski Bakan'ın fabrikasını soydular

30.04.2016 - 15:14 | Son Güncellenme:

Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci’nin Denizli’de ortağı olduğu tekstil fabrikasına giren 3 hırsız, yönetim bölümündeki kasayı açarak bir miktar altın ve ruhsatlı tabancayı çaldı. AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, "Denizli’deki hırsızlık olaylarıyla ilgili bizim fabrikada müsait olduğu için arkadaşları uyarmıştım" dedi.

Eski Bakanın fabrikasını soydular

Olay, geçen pazartesi günü saat 03.00 sıralarında, Bozburun Mahallesi’ndeki ’Turkuaz Tekstil Fabrikası’nda meydana geldi. AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin ortağı olduğu fabrikaya gece arka bölümünde bahçe tellerini keserek giren 3 hırsız, işletmedeki odalarda değerli eşya aradı. Daha sonra fabrikanın yönetim bölümüne giren hırsızlar, çelik kasayı açarak miktarı açıklanmayan hediyelik altın ve güvenlik görevlisine ait ruhsatlı tabancayı çalarak kaçtı. Sabah işe gelenler hırsızlığı fark etti. İhbar üzerine gelen polisler, parmak izi araştırması yaptı; güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Haberin Devamı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı 2’nci Bölge Toplantısı için Denizli’ye gelen Zeybekci, fabrika çalışanlarını hırsızlık olaylarına karşı daha önce uyardığını söyledi. Zeybekçi, şöyle dedi:

"Teknik olarak konuyu tam bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla sanırım İlhan Yaşar’ın kasasında hediyelik altınları ve güvenlik görevlisinin tabancası vardı. Fabrikada benim makam odam yok. Eski odamdı, eşim çalışma odası olarak kullanıyor. Fabrikada bana ait bir şey yok. Hırsızlık olayları son birkaç yıldır var. Daha önce de bir dostumun fabrikasında aynı hırsızlık olayı olduğunda ben de uyarmıştım. Fabrika kenar itibariyle böyle şeye müsait olduğu için dikkat edin demiştim. Hırsızlar iyi ve planlı çalışmışlar."