Ekonomi Ferroli yeni ürün atağına kalkıyor

Ferroli yeni ürün atağına kalkıyor

07.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ferroli Türkiye, 9. Bölge Toplantısını İstanbul’da gerçekleştirdi. İstanbul Bölge Toplantısı’na Ferroli bayi ve servislerinin katılımının yanısıra Ferroli Grubu’nun Rusya, Ukrayna ve Türkiye’den sorumlu İhracat Müdürü Nicola Capelli ile Satış Direktörü Marco Borsari de yer aldı. İki yönetici yaptıkları konuşmalarda, Türkiye’de olmaktan mutluluk duyduklarını ve Türkiye’nin yeniden önemli bir partner olmasını, özellikle endüstriyel ürünlerde eski konumlarına gelmek istediklerini dile getirdi.

Ferroli yeni ürün atağına kalkıyor

Toplantının ilk konuşmacısı Ürün Sorumlusu Senad Sancak oldu. Senad Sancak, Ferroli ısıtma grubu ürün gamı hakkında detaylı bir sunum yaptı. Ardından Marmara Bölge Satış Sorumlusu Gülay Serakibi Uzun tarafından soğutma grubu ürün tanıtımları gerçekleşti. Toplantının ikinci bölümünde Ferroli Grubu’nun İhracat Müdürü Nicola Capelli yaptığı konuşmada, geçmişten çok daha güçlü olduklarını, tüm ürünlerin İtalya’daki fabrikalarında üretildiğini, Türkiye’nin büyük bir pazar ve Ferroli Türkiye’nin çok önemli bir partner olduğunu, kendilerine ve ürünlerine güvendiklerini ve eskiden olduğu gibi Türkiye’de önemli bir konuma geleceklerine inandığını belirtti.

Haberin Devamı

Servise hızlı ulaşım

Satış Direktörü Marco Borsari de yaptığı konuşmada, geçmişteki kayıpların önemli olmadığını, çok çalıştıklarını, Ferroli’nin tekrar ayakta olduğunu, başaracaklarına inancının tam olduğunu, Türkiye ile çalışmaktan mutlu olduklarını, yeni kombi, yeni hibrit sistemler, yeni endüstriyel ürünlerin geleceğini dile getirdi.

Ferroli Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Turgay Al yaptığı konuşmasında, 600 bin civarı kayıtlı tüketicilerinin olduğunu, 444 40 01 Müşteri Hizmetlerinin 20 saniye içinde cevap verdiğini, yapılan hizmetler sonucu yapılan müşteri anket araması sonucu yüksek tüketici memnuniyeti alındığını, 2017 sonuna kadar başta büyük şehirler olmak üzere tüm yetkili servislerinin kurumsal yapının, ofislerin, araçların hızla yenileneceğinden, yetkili servislerin hızlı ve kolay ulaşılabilir olduğunu belirtti.