Ekonomi Gayrimenkul sektörünün kalbi Evim Türkiye’de

Gayrimenkul sektörünün kalbi Evim Türkiye’de

08.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin önde gelen 76 gayrimenkul firmasının yer alacağı Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, bugün Almanya’nın Düsseldorf kentinde kapılarını açıyor. Ziyaretçiler, 10 Şubat’a kadar sürecek fuarda sergilenecek projeler arasından ev, iş yeri ve dükkân seçeneklerini inceleyerek, fuara özel indirimler ve kampanyalardan da yararlanarak, en uygun koşullarda satın alabilecekler.

Gayrimenkul sektörünün kalbi Evim Türkiye’de

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İSTexpo Fuarcılık işbirliği, Lineadecor stratejik ortaklığı, Türk Hava Yolları resmi ulaşım sponsorluğunda düzenlenen ve ziyaretçilerin www.evimturkiye.de adresinden ücretsiz kayıt yaptırabildiği fuar Messe Düsseldorf’ta gerçekleştiriliyor.

Haberin Devamı

Türkiye’nin yurtdışında tanıtımına katkı sağlayan ve emlak sektörünü Avrupa’daki paydaşlarıyla bir araya getirecek Evim Türkiye Fuarı’na Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katılması bekleniyor. Kurum, konuyla ilgili açıklamasında, “Demirören Medya Grubu, uluslararası platformlarda ve medyada yaptıkları haberlerle, yayınladıkları dergiler ve gazetelerle sektörde özel bir yere sahiptir” dedi.

Olumlu yansıyacak

Fuara, Emlak Konut GYO ile TOKİ’nin de katılacağını hatırlatan Kurum şunları kaydetti:

“Ülkemizin gayrimenkul piyasasından 76 markanın katılacağı fuarda, 8 firmamız Emlak Konut GYO’nun çatısı altında tanıtımlarını gerçekleştirecek. Fuarın Avrupa’daki vatandaşlarımızı Türkiye’den gayrimenkul almaya teşvik etmesi oldukça önemli. Evim Türkiye Fuarı, Türkiye’nin yatırım için güvenli ve değerli bir pazar olduğunun da yine açık bir göstergesi olacak. Bununla birlikte başta gayrimenkul ve inşaat olmak üzere tüm sektörlerimize olumlu bir şekilde yansıyacağına inanıyorum.”

Haberin Devamı

Ünlüler geçidi

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarına ünlü isimlerden de büyük ilgi gördü. Fuarı Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı, Birol Güven, Zeyno Günenç, Volkan Severcan, Wilma Elles, Mr. Jade, Şoray Uzun ve Hamit Altıntopun yanı sıra birçok ünlü ismin ziyaret edeceği öğrenildi.

Her bütçeye uygun proje

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na sektörün çatı dernekleri Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneğinin (GYODER) yanı sıra Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmaları katılacak. 4 bin 900 metrekare fuar alanında 3 gün boyunca katılımcı markalar projelerini sunarak satış yapma, ödeme avantajlarını anlatma imkânı bulacak. Fuara İstanbul’daki büyük firmaların yanı sıra Anadolu firmaları ve belediyeler de ilgi gösterdi.

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç fuarla ilgili görüşlerini şöyle dile getirdi:

“Gurbetçilerimiz için yatırımın en cazip olduğu fuar. Avrupa’da en kalabalık Türk nüfusu Almanya’da bulunuyor. Fuar, bu anlamda firmalarımız için de büyük bir potansiyel taşıyor.”