Ekonomi ‘Girişimcilere’ açık davet var

‘Girişimcilere’ açık davet var

29.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

2018 yılında İTÜ ARI Teknokent ile işbirliğine giden Anadolu Efes, kuluçka merkezi seçilen İTÜ Çekirdek bünyesinde perakende sektöründe IoT teknolojileri alanında proje geliştiren girişimcileri destekleyecek.

‘Girişimcilere’ açık davet var

Ön kuluçka aşamasını başarıyla bitiren girişimler kasımda yapılacak “Big Bang” etkinliğinde “Anadolu Efes Özel Ödülü”nü almaya hak kazanacak. Anadolu Efes seçilen girişimlerin ticari bir ürüne dönüştürebilmesi için toplam 100 bin TL ödül dağıtacak.

Haberin Devamı

İş fikri önemli

Anadolu Efes Türkiye Genel Müdürü Tuğrul Ağırbaş, “Sektörün gelişimi için yeni iş fikirlerinin başarılı bir şekilde hayata geçmesi çok kıymetli. İTÜ Çekirdek’in paydaşlarından biri olarak tüm yıl boyunca girişimcilerle çok yakından çalışacak ve onlara destek olacağız” dedi.

İTÜ ARI Teknokent CEO’u Kenan Çolpan ise, “İnovasyon potansiyeline sahip tüm kurumsal firmaları destekçilerimiz arasına katılmaya davet ediyoruz. İTÜ Çekirdek’e bu yıl yapılan binlerce başvuru, gerekli destek ve ortamla buluştuğunda ilgi duyan tüm sektörleri inovasyon ile dönüştürme potansiyeli taşıyor. Yürüttüğü yenilikçi projeleriyle sektöre değer katan Anadolu Efes ile IoT girişimcilerine değer katacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.