Ekonomi Halkbank’tan istihdam seferberliğine destek

Halkbank’tan istihdam seferberliğine destek

11.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Levend Torusdağ, “İşletmesini ve işini büyütmek isteyen KOBİ’lerimize istihdam kredisi veriyoruz.Böylece ülkemizdeki istihdam seferberliğine de destek oluyoruz” dedi.

Halkbank’tan istihdam seferberliğine destek

Torusdağ, “KOBİ’lere İstihdam Destek Kredisi ile uygun vade ve faiz oranlarının yanısıra, belirli bankacılık işlemlerinin 6 ay boyunca ücretsiz yapılabileceği İstihdam Masraf Paketi’ni ve yeni istihdam edilen çalışanın 1 yıllık Ferdi Kaza Sigortası’nı da hediye ediyoruz” diye konuştu. Torusdağ, şunları söyledi: “İstihdam seferberliğine olan desteğimizi bununla sınırlı tutmuyoruz. Halkbankkobi.com.tr üyesi KOBİ’lerimize eleman.net’ten yüzde 30 indirimli eleman ilanı verme ayrıcalığı sunuyoruz. Halkbank olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da KOBİ’lere yönelik avantajlı kredi imkanları sunmaya devam edeceğiz.”

Haberin Devamı

Esnafa ‘0’ faizli kredi

Esnaf ve sanatkarların Halk Bankası’ndan doğrudan kullanacakları ve ESKKK kefaletiyle alacakları kredilerde yüzde 50 faiz indirimi uygulanacak. Geleneksel, kültürel, sanatsal değeri olan kaybolmaya yüz tutmuş el dokuma, bakır işleme, bastonculuk, semercilik, çini ve çömlek yapımı mesleğini icra eden ve Esnaf Vergi Muafiyet Belgesi sahibi olanlara faizsiz kredi kullandırılacak. KOSGEB girişimci eğitimini bitiren, genç girişimci esnaf ve sanatkarlara, projelerini bankaya sunmaları durumunda 100 bin liraya kadar yüzde 100 faiz indirimli kredi sağlanabilecek.