Ekonomi Ivanka’yla kahveye en yakın bir Türk!

Ivanka’yla kahveye en yakın bir Türk!

17.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türk fon yöneticisi Ozan Özkural, 20 Ocak’ta ABD Başkanlığı koltuğuna oturacak Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump’la kahve içmek için 60 bin doları gözden çıkardı.

Ivanka’yla kahveye en yakın bir Türk

New York Times gazetesinin haberine göre, Ivanka Trump’la kahve içmek için hayırseverlik sitesi Charitybuzz’da yapılan açılan açık artırmaya en yüksek teklif verenlerden birisinin Londra merkezli Tanto Capital Partners’ın yönetici ortağı Ozan Özkural.
Haberde, Türkiye ve diğer yatırım yaptığı ülkeler hakkında Trump’ın düşüncelerini öğrenmek istediği belirtilen Özkural, “İşimizin gereği olarak dünya genelinde çok sayıda politikacıyla konuşuyoruz. Böylelikle işlerin nasıl yürüyeceğini daha iyi anlayabiliyorsunuz” dedi.

Haberin Devamı



‘Onur duyarım’

Ivanka’yla kahveye en yakın bir Türk


Ancak New York Times, bir çocuk hastanesi yararına Trump’ın oğlu Eric Trump’ın başlattığı açık artırmanın, yine Eric Trump tarafından iptal edilebileceğini belirtti. Bunun gerekçesi ise Trump’ın çocuklarının başkanlık geçiş döneminde üstlendikleri rolün medyada eleştirilmesi. New York Times, ilgili haberinde, Barack Obama ve ailesinin hayır işlerine katkıda bulunduğunu ancak kendilerine erişimi açık artırmaya çıkarmadıklarını yazdı.

Eric Trump ise başkanı olduğu vakfın, çoğu St Jude’s çocuk hastanesine gitmek üzere her yıl hayır işleri için 5 milyon dolar topladığını açıkladı. Ivanka Trump ise kişisel zamanını ayırarak hasta çocuklar için ekstra yardım toplayabilirse bunun kendisi için bir onur olacağını söyledi.

Açık artırma devam ettiği takdirde kazanan Ivanka Trump’ın programına uygun bir zamanda New York’ta Trump Tower veya Washington’da Trump International Hotel’de görüşme şansı yakalayacak. Amerikan Gizli Servis elemanlarının da bulunacağı görüşmede fotoğraf çekilebilecek ancak hiçbir şey imzalanmayacak.