Ekonomi Kaplama değil gerçek altından jakuzi yaptı

Kaplama değil gerçek altından jakuzi yaptı

28.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Mütekabiliyet Yasası’yla birlikte Türkiye’ye akın eden Araplar, lüks merakını da birlikte getirdi.

Kaplama değil gerçek altından jakuzi yaptı

Arap yatırımcıların konutlarında lüks detaylara önem verdiklerini anlatan Src Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü de, özellikle ihtişamlı banyolara ilginin yoğun olduğunu belirtti. Araplara özel altın jakuzi tasarladıklarını ifade eden Sürücü, “Zengin Araplar konutlarında lüks istiyor. Talep onlardan geliyor” dedi.
Standart bir jakuzide 50 bin dolarlık altın kullandıklarını anlatan Sürücü, “Altın kaplama değil, gerçek altın kullanıyoruz. Saray yavrusu villalarda kullanıyoruz. 12 banyolu evi olanlar var. Farklı malzeme ve tasarıma sahip ürünleri kullanıyoruz ama genelde en pahalı ürünlerimiz tercih ediliyor” diye konuştu.
30 ülkeden müşterisi var
Dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan SRC Yapı, İtalya’nın Bologna kentinde gerçekleşen ve dünyanın en prestijli uluslararası banyo-seramik fuarı olan Cersaie’de 4 yeni ürününü sergiledi. Fuara yüzde yüz yerli markası HydroCabin markasıyla katılan Src Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, fuarda lansmanını yaptıkları yeni ürünlerini üzerinde kalabalık bir ekibin bir süredir çalıştığını ifade etti. Sürücü, fuara katılacaklarını müşterilerine duyurduktan ve onları yeni ürünlerinin lansmanı için fuara davet etmelerinin ardından 30 ülkeden müşterilerinin yeni ürünleri görmek için önceden rezervasyon talebinde bulunduklarını söyledi.