Ekonomi ‘Karadağ’dan 10 günde oturma izni alıyoruz’

‘Karadağ’dan 10 günde oturma izni alıyoruz’

19.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

MGT Consulting Montenegro Üst Yöneticisi Murat Türsan, “Avrupa Birliği üyesi olmaya hazırlanan Karadağ (Montenegro), Türkler için kaçırılmaması gereken yaşam ve yatırım fırsatları sunuyor.

‘Karadağ’dan 10 günde oturma izni alıyoruz’

AB üyesi olmaya hazırlanan Karadağ’da, Türkler bir şirket kurarak dünyanın her yerine fatura kesebiliyor, uluslarararası şirkete bağlı oturma ve çalışma izni alabiliyor” dedi.

Karadağ’da oturma ve çalışma müsaadelerini alma konularında danışmanlık yaptıklarını belirten Türsan, şunları söyledi:
“MGT, Karadağ’da sizin için bir şirket kuruyor ve buna bağlı olarak oturma ve çalışma müsaadelerini alıyor. Evrakları Türkiye ofisine teslim ettikten 10 gün sonra bütün işlemler bitiyor. Şirket, oturma ve çalışma müsaadelerinin verilmesi için sizi 10 gün içinde 1 kez Karadağ’a davet ediyor. Havalimanı transferlerinin bile dahil olduğu bu paketi 7 bin 900 euro’ya sunuyoruz.”
Türsan, “Türkler Karadağ’dan oturma ve çalışma izni alınca, tüm AB ülkelerine, Karadağ üzerinden yapılacak girişlerde vizesiz seyahat ve serbest giriş; AB’yle serbest ticaret ve istedikleri AB ülkesinde oturma ve çalışma hakkına sahip olacak. Çalışırken, seyahat ederken, ticaret yaparken, ikamet ederken Schengen vizesi endişesi yaşamayacak” dedi.

Haberin Devamı