Ekonomi KYK burs ve kredi başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak! Tarih belli oldu mu?

KYK burs ve kredi başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak! Tarih belli oldu mu?

01.11.2019 - 09:58 | Son Güncellenme:

KYK burs ve kredi başvuru sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Öğrenciler için önemli gelir kalemleri arasında yer alan KYK burs ve kredi başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarihe ilişkin henüz net bir açıklama yapılmadı. Kasım ayına girilmesi ile birlikte adayların aramaları ise sıklaştı. Peki KYK burs ve kredi başvuru sonuçları Kasım ayı içerisinde açıklanacak mı?

KYK burs ve kredi başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak Tarih belli oldu mu

KYK burs ve kredi başvuru sonuçları için geri sayım sürüyor. 15-21 Ekimn tarihleri arasında e-Devlet üzerinden başvuruların tamamlanmasının ardından sonuçların açıklanacağı tarihi merak eden adaylar Kasım ayının gelmesi ile birlikte araştırmalarını sıklaştırdı. Üniversite, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri için önemli gelir kaynakları arasında yer alan KYK burs ve kredi başvurularının Kasım ayı içerisinde açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı

GEÇTİĞİMİZ YIL KASIM AYINDA AÇIKLANMIŞTI!

KYK burs ve kredi başvuruları geçtiğimiz yılda aynı tarihlerde alınmış sonuçlar ise 13 Kasım tarihinde adayların erişimine sunulmuştu. KYK burs başvuru sonuçlarının Kasım ayının ilk 15 günü içerisinde açıklanması bekleniyor.