Ekonomi Koru Sigorta anonim şirket olarak büyüyecek

Koru Sigorta anonim şirket olarak büyüyecek

19.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

Koru Sigorta, bundan böyle yoluna anonim şirket olarak devam ediyor. Koru Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bora, kooperatiften anonim şirkete dönüşüm sürecinin ardından yollarına yenilikçi, ilkeli, sorumlu ve çözüm odaklı bir şekilde devam ettiklerini belirtti.

Koru Sigorta anonim şirket olarak büyüyecek

Bora, dönüşüm sürecine dair şunları söyledi:

Haberin Devamı

“2015 sonlarına doğru, bilgi ve tecrübesine güvendiğimiz bugünkü Genel Müdürümüz Soner Şahin’i işin başına getirdik. Genel Müdürümüz, diğer profesyonelleri de şirketimize çekerek daha güçlü kurumsal yönetim oluşturdu. Bu profesyonel kadronun ve anonim şirkete dönüşme hedefimizin de verdiği güçle beraber, ortaklarımız, çalışanlarımız ve en önemlisi sigortalılarımıza karşı daha büyük bir sorumluluk bilinciyle çalışmalarımıza hız verdik.

Kaliteli hizmet...

Anonim şirkete dönüşüm kararımızın 4 Aralık’ta tescil edilmesiyle de 5 Aralık’ta Koru Sigorta Anonim Şirketi doğmuş oldu.
Bu sürecin her aşamasında bizden desteklerini esirgemeyen Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürlüğü’ne sonsuz teşekkürlerimizi iletmek isterim” dedi.

Haberin Devamı

Koru Sigorta’nın kooperatif olarak faaliyet gösterdiği 6 yıl boyunca 1 milyon 250 bin müşterisi ve ortağına sigorta teminatı sağladığını, bu süre içinde 69 bin sigortalısına toplam 252 milyon lira tazminat ödediğini ifade eden Bülent Bora, şunları söyledi:

“Bugünden itibaren bir anonim şirket olarak yolumuza devam ederken hasarları zamanında ve eksiksiz ödeyerek sorumlu ve çözüm odaklı yaklaşımıyla sigortalılarımızı memnun etmeyi hedefledik. Yöneticilerimiz, çalışanlarımız, acentelerimiz ve çözüm ortaklarımızla tüm Koru Sigorta mensupları olarak, bugüne kadar olandan daha fazla emek ve çaba göstereceğiz ve daha kaliteli hizmet sunma gayreti içinde olacağız.”