Ekonomi Küçükçekmece’de bakanla buluşma

Küçükçekmece’de bakanla buluşma

03.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Küçükçekmece’de faaliyet gösteren sanayici ve iş adamlarının sesini, sorunlarını gerekli mercilere duyurabilmek için kurulan Küçükçekmece Sanayici ve İşadamları Derneği (KSİAD), Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Küçükçekmece’de bakanla buluşma

11 Şubat’ta Sefaköy Radisson Blu Hotel’de yapılması planlanan programa Bakan Özlü’nün yanı sıra kamu ve özel sektörün önde gelen temsilcileri de katılacak. İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan’ın da toplantıda yer alması bekleniyor.

Haberin Devamı

Toplantıda, bölgedeki sanayi işletmelerine İstanbul yanında yeni bir sanayi bölgesinde yer tahsis edilip, burada üretimlerini devam ettirme hedefinin de gündeme gelmesi bekleniyor. 2005 yılında kurulan KSİAD’ın internet sitesinde, “KSİAD kısa sürede gösterdiği etkinlikle bölgesinin en etkin sivil toplum kuruluşlarından biri haline gelmiştir. KSİAD sosyal sorumluluğun bilincinde bir sivil toplum kuruluşu olup, kendi imkanları ölçüsünde sosyal sorumluluk projeleri üretmeyi, üretilmiş bazı projelere destek vermeyi önemser” bilgisi de paylaşılıyor.