Ekonomi KYK burs ve kredi başvuru tarihleri belli oldu mu? Burs ve kredi başvuru tarihleri

KYK burs ve kredi başvuru tarihleri belli oldu mu? Burs ve kredi başvuru tarihleri

17.09.2019 - 11:47 | Son Güncellenme:

KYK burs ve kredi başvuruları için binlerce üniversite öğrencisinin heyecanlı bekleyişi devam ediyor. Üniversite öğrenciler için önemli gelir kalemlerinden biri olan KYK burs ve kredi başvurularından faydalanmak isteyen adaylar başvuruların alınacağı tarihi merak içinde araştırmaya devam ediyor. Peki KYK burs ve kredi başvuruları ne zaman alınacak?

KYK burs ve kredi başvuru tarihleri belli oldu mu Burs ve kredi başvuru tarihleri

KYK burs ve kredi başvurularının ne zaman alınacağı binlerce üniversite öğrencisi tarafından araştırılmaya devam ediyor. Üniversite öğrencileri için önemli gelir kalemlerinden biri olan KYK burs ve kredi başvurularına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl KYK burs ve kredi başvuruları 15 Ekim tarihinde alınmaya başlanmıştı. Bu yıl geçtiğimiz yıla oranla daha erken başlayan KYK yurt başvurularının tamamlanması, yatay/dikey geçiş öğrencilerinin işlemlerinin tamamlanması ile KYK burs ve kredi başvurularının alınması bekleniyor. Bütün bu durumlar hesaba katıldığında KYK burs ve kredi başvurularının Ekim ayı başı veya ilk haftası içerisinde alınması bekleniyor. KYK burs ve kredi başvurularının başladığı kurumun resmi hesabı üzerinden adaylara duyurulacak. 

KYK BURS BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Kredi/burs başvuruları da tüm üniversitelerin yatay, dikey geçiş, doktora ve yüksek lisans öğrenci işlemlerini tamamlamasını takiben alınacak.