Ekonomi Leasing müşterilerine uygun çözümlerimiz var

Leasing müşterilerine uygun çözümlerimiz var

27.02.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Yapı Kredi Leasing Genel Müdürü Fatih Torun, “Türkiye geneline yayılmış 14 bölge ve teknolojide yaptığımız yeniliklerle sektörün en fazla işlem yapan lider leasing şirketiyiz” dedi.

Leasing müşterilerine uygun çözümlerimiz var

Torun, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Müşterilerimizin ihtiyaçlarını sahadaki aktif çalışmalarımız sayesinde ilk elden öğrenmek bizler için büyük bir avantaj. Bu çalışmalardan çıkardığımız sonuçlara göre müşterilerimizi, leasingin tüm olanaklarını kullandığımız, kendilerine en uygun çözümlerle destekliyoruz. İşlemlerimiz ağırlıklı olarak çeşitli nitelikte makine ve ekipmandan oluşuyor. Farklı sektörlerden üreticilerle, distribütörlerle geliştirdiğimiz işbirliği ve kampanyalar, hizmetlerimizi daha geniş bir müşteri tabanına ulaştırmamızı sağlıyor.”

Farklı imkânlar sunuyoruz

Fonlama altyapısının çeşitliliği nedeniyle farklı finansman imkânları sunduklarını belirten Torun, şu bilgileri verdi:

“Türkiye’nin en iyi gümrük ve vergi müşavirleri, hukuk büroları ile iş birliğimiz bulunuyor. Bu sayede müşterilerimize danışmanlık ve komple çözümler sunuyoruz. Tüm bu yeteneklerimiz bizi sektörde ön plana çıkarıyor. Daha çok yatırımcıya ulaşırken, ülkemiz ekonomisine daha fazla katkıda bulunma yönündeki gayretlerimiz önümüzdeki dönemde de devam edecek.”

Haberin Devamı

Torun, “Öte yandan sektörün en köklü kurumlarından biri olarak farkımızı dijital alana da taşıdık. Dijital platformlarımızı yenilemeye başlamadan önce, müşterilerimiz ile satış ekiplerimizden tüm soruları ve geri bildirimleri topladık. Web sitemizi kullanıcıların taleplerine göre yeniledik” dedi.