Ekonomi ‘Liberty’nin yolculuğu Türkiye’de yeni başlıyor’

‘Liberty’nin yolculuğu Türkiye’de yeni başlıyor’

16.04.2009 - 01:26 | Son Güncellenme:

Dünyanın önde gelen sigorta şirketlerinden Liberty Mutual grubunun bir üyesi olan Liberty Sigorta’da, tüm pazarlama strateji ve uygulamalarından sorumlu olacak Pazarlama Müdürlüğü görevini artık Hanzade Aytaçlı yürütecek

‘Liberty’nin yolculuğu Türkiye’de yeni başlıyor’

Liberty Sigorta’da yepyeni bir dönemin başladığını belirten Aytaçlı şunları söyledi:
“Bireysel ve ticari sigortalar konusunda uzmanlaşmış, 31 ülkede, 45 bin çalışanıyla dünyanın önde gelen sigorta şirketlerinden biri olan Liberty markası, faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde inanılmaz güçlü. Müşterilerin tercih ettiği ve sevdiği bir marka. Biz de Türkiye’de ürünlerimiz ve hizmetlerimiz ile fark yaratarak Liberty markasının global gücünü Türk tüketicilerine tanıtacağız.
Liberty Mutual grubu 2006 yılında Liberty Sigorta olarak Türkiye’de faaliyetlerine başlamış ancak iletişim yatırımını yapmak için ürün ve hizmetleri ile tam olarak hazır olmak istemiştir. Bu sebeple, 2009 bizim için çok özel bir yıl olacak. Ekip olarak hepimiz çok heyecanlıyız. Bu yıla ait pazarlama ve iletişim stratejilerimizi belirliyoruz ve çok yakın zamanda çeşitli projelerle Türk tüketicisine seslenmeye başlayacağız. Liberty markasının yolculuğu Türkiye’de yeni başlıyor.”