Ekonomi MARKET

MARKET

10.12.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

MARKET

MARKET

MARKET

Tunçmatik'ten yeni UPS
Kesintisiz güç kaynağı pazarında faaliyet gösteren Tunçmatik Elektrik Malzemeleri San ve Tic. yeni ürünü, Powercube X37'yi piyasaya sürdü. Şirket, X55 ve MAX1 modellerini de piyasaya sunmaya hazırlanıyor.

YKM'de yılın fırsatı
Ellinci yıldönümünü yaşayan YKM, Bonus Card sahibi müşterilerine 10 aya varan vade farksız alışveriş imkanı sunuyor, ayrıca bu alışverişleri hediye kuponuyla ödüllendiriyor.

MARKA & MARKA'dan hediye çeki
Birçok yerli ve yabancı markaya ev sahipliği yapan MARKA & MARKA Alışveriş Merkezi, 1 - 30 Aralık'ta her 50 milyon liralık alışverişi 5 milyonluk hediye çekiyle ödüllendiriyor.

Arpaş'tan indirim kartı
Nuruosmaniye'deki Arpaş mağazasından 100 milyonluk alışveriş yapanlar süresiz indirim kartı sahibi oluyor.

Keyif Çayı'nız Tefal'den
Tefal 'Keyif Çayı' adlı yeni ürününü piyasaya sundu. Ürünün özelliği termostatı sayesinde içindeki çayın sıcaklığını koruyor olması.

Her beğeniye göre Algida
Algida, 2001 yılında başlatacağı 'Bölgesel tüketici eğilimleri doğrultusunda ürün geliştirme' stratejisi ile sosyo - ekonomik özellikler ve ihtiyaçlara göre ürün satacak.

İpekyol'dan yeni koleksiyon
İpekyol & Twist sadeliğin ve seksi çizgilerin hakim olduğu yeni koleksiyonunu hazırladı. Koleksiyon aksesuvarlarla da destekleniyor.

Yılbaşı ayakkabısı İnci'den
Yılbaşı İnci koleksiyonunda, sezonun moda renkleri camel, bordo renklerinde yüksek topuklu, sivri burunlu ayakkabılar ve çizmeler bulunuyor.

İston logo yarışması
İSTON yeni bir amblem - logo arıyor. Bu amaçla 3.5 milyar liralık para ödüllü yarışma düzenleyen firmaya 15 Aralık'a kadar başvuru yapılabilecek.

Bliss hediye sertifikası
Bliss Yüz ve Vücut Bakım Merkezi yeni yıl armağanı olarak hediye sertifikası hazırlattı.

SSK gayrimenkulleri satışta
Hazine adına satılmak üzere SSK'dan devir alınan taşınmazlar, 25 - 28 Kasım tarihleri arasında Milliyet ve Hürriyet gazetelerinde verilen ilanlarla peşin bedel üzerinden ihale yoluyla satışa çıkarıldı.

Bosch'tan yemek kitabı
Türkiye'nin her köşesinden seçilen yemeklerin yer aldığı Bosch yemek kitabının ikincisi kullanıcılara sunuldu.

Sütaş'tan gölge oyunu
Sütaş ayran için hazırlanan Ramazan kampanyasında, Sütaş inekleri gölge oyunu kahramanı oldu. Reklam filmf Güzel Sanatlar - Saatchi & Saatchi tarafından hazırlandı.



EKONOMİ