Ekonomi Market

Market

19.11.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Market

Market


Pratik kapalı SEK Süt
SEK Süt pratik kapağıyla yeni ambalajında. 32 yıldır çocukların ve yetişkinlerin beğenize sunulan SEK Süt yeni pratik kapağıyla kullanım kolaylığı sağlıyor.

Yurt'tan sıcak konserve
Yurt Konserve kendi kendine ısınan konserveyi piyasaya sürdü. Isıtıcı kulanılmadan yedi dakikada ısınan konserve yarım kiloluk kutular halinde satılıyor. Şu anda kıymalı kuru fasulye ve nohut çeşitlerini piyasaya süren firma, yakında çeşit sayısını artıracak.

TAT yeni ambalajda
TAT'ın ketçap, mayonez ve reçelleri, ayıcık formundaki yeni, sağlıklı cam şişelerinde piyasaya sunuldu. Ürün tüketildikten sonra da, şirin görünümüyle mutfaklarda saklanabilecek.

Teba'dan akıllı klima
Teba, Daikin'in VRV sistemini (değişken soğutucu debili sistem) tanıttı. 'Akıllı binalar için akıllı merkezi klima sistemi' olarak tanımlanan sistem pek çok yapıda kullanılıyor.

Miele sanayinin hizmetinde
Almanya beyaz eşya kuruluşu Miele, endüstriyel cihazlarını da Türk pazarına sundu. Tamamı Almanya'da üretilip Türkiye'ye ithal edilen ürünler için tüm sanayi kuruluşlarına yetkili servislerce hizmet verilecek.

Arçelik'le sinema keyfi
Arçelik'in yeni ürünü ARK - 78 mısır patlatma makinesi ile üç dakikadan az sürede dört kişilik mısır patlağı elde edebilir, evinizde sinema partileri düzenleyebilirsiniz. ARK - 78'in fiyatı 16 milyon lira.

Maxon 3204'de kampanya
Türkiye distribütörlüğünü Mep İletişimin yaptığı, Turkcell hattıyla satılan Maxon 3204 cep telefonlarında başlatılan kampanya ile bir telefon alana diğeri bedava sunuluyor.

Optimum ailesi büyüyor
Ömerli'de 160 konuttan oluşan Optimum projesinin 33 evin 20'si satıldı. İş Bankası iştiraki Tuba - Sim ve EMTA tarafından gerçekleştirilen projede dört tip konut bulunuyor.

Lufthansa, Asya'da lider
Bu yılın havayolu şirketi seçilen Lufthansa, 2000 / 2001 kış tarifesiyle Asya / Pasifik bölgesine düzenlediği seferleri artırarak bu noktada lider duruma ulaştı.

Efes Pilsen'den yeni kampanya
Efes Pilsen'in 165 bin tüketicinin katılımıyla gerçekleştirdiği 'Bu fırsatı kaçırın' kampanyası ile altı talihli Honda Civic, 200 talihlide Motorola M 3788 cep telefonuna sahip oldu. Altı Honda'nın daha sahibini bekliyor.

Profilo'dan sağlıklı süpürge
Profilo'nun yeni elektrik süpürge serisi, temizliğin yanında sağlık içinde tam koruma sağlıyor. Bu serideki tüm elektrikli süpürgelerde hijyenik filtre sistemi bulunuyor.