Ekonomi Mourinho’yu transfer etti yeni taktikle sahaya indi

Mourinho’yu transfer etti yeni taktikle sahaya indi

05.11.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Real Madrid’in ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, Sinpaş GYO ile el sıkıştı. Bayramda ekranlarda dönmeye başlayacak reklam filminde aykırılıklarıyla tanınan Mourinho, “Türkiye’de futbol takımı çalıştırırsam evim belli” diyor

Mourinho’yu transfer etti yeni taktikle sahaya indi

Konut projelerinin tanıtımı ve kampanyalarında ünlü isimlerle çalışan Sinpaş GYO, yeni reklam yüzü olarak Real Madrid’in dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho ile anlaştı. Sinpaş anlaşma doğrultusunda ilk adımı, Jose Mourinho’yu yeni kampanyasının reklamında oynatarak yaptı. Reklam filmi, bayram günleriyle birlikte gösterilecek. Futbol dünyasında aykırı bir isim olarak tanınan Mourinho, reklam filminde kendi özelliklerinden bahsederken, “Bir gün Türkiye’de futbol takımı çalıştıracak olsam, oturacağım ev bellidir” diyerek Sinpaş projelerine işaret ediyor. Sinpaş GYO’nun reklam filmlerinde 2012 boyunca teknik direktör Jose Mourinho’nun rol alması bekleniyor.

18 ayda satılmazsa alacak
“Mourinho’nun 2012 sonuna kadar çalışacağı ekip biziz” diyen Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, reklam kampanyasıyla paralel olarak başladıkları ‘yeni eve transfer’ çalışmalarına dikkat çekti. Çelik, kampanya doğrultusunda projelerinden ev almak isteyenlerin ödemelerini eski evlerini satarak gerçekleştirebileceklerini belirterek, ev sahibinin evini, 18 ay içinde satamaması halinde, satın almayı kendilerinin yapacağını kaydetti.
Kampanyanın bayramda başlayacağını belirten Çelik, kampanyanın şu anda üretime devam ettikleri beş projeyi de içerdiğini söyledi. Çelik, “Bursa hariç 700-800 konutumuz var. Bursa ile birlikte şu anda projelerde bin 200 adet konutumuz bulunuyor. 2012’ye sarkacak projeler var. Ankara’da iki projeye çıkacağız, o da bu kampanya içinde olacak. 2 bin 200 konutluk bir konut stoku olacak” diye konuştu.
Diğer yandan, beş yılda 5 bin konut yaptıklarını belirten Çelik, beş yıl içinde bu rakamı ikiye katlayacaklarının altını çizerek, “Otomotiv sektörü gibi ‘beş yıllık stratejimizi belirleyelim’ dedik ve insanların eski arabalarını değiştirdikleri gibi, eski evlerinden yeni evlerine taşınacağını öngörerek beş yılda 10 bin konut hedefi belirledik” dedi.

‘ONUNLA ÖZDEŞLEŞTİK’

Sinpaş GYO Kurumsal İletişim ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekinci, Mourinho’nun pek çok kişinin hayal ettiği başarılara sahip olduğunu belirterek, “Mourinho ve Sinpaş GYO’nun çizdiği bu başarı hikayesinde pek çok ortak yön bulunuyor. Hayal etmek, inanmak, hayalleri gerçeğe dönüştürebilmek için yeni ve kendine özgü yöntemler geliştirmek, ilkleri hayata geçirmek, vizyon sahibi olmak, güven duymak ve hissettirmek, mücadele gücü ve sahip olduğu farklılıkları yeni yerlere, yeni insanlara taşımak... Mourinho ile devam edeceğimiz süre boyunca bir yandan Sinpaş GYO başarılarına dikkat çekecek ve bunu Mourinho ile özdeşleştirerek yapacağız” açıklamasında bulundu.

YENİ EVE TRANSFER NASIL OLACAK?

Sinpaş GYO projelerinden ev almak isteyenler ister şirket bünyesinde, ister banka kredisiyle ödeme yaparak konut sahibi olabilecek. Kampanya çerçevesinde, 18 ay sonra yapılan bakiye ödemesini evlerini satarak gerçekleştirmek isteyenler için ekspertiz değeri üzerinden Sinpaş’a ait kuruluşlardan biri olan Kentsel A.Ş. evi satın alacak ve böylece şirkete olan borç kapanmış olacak. Ya da bu ödemeyi yüzde 1 vade farkı ile 72 ayda yapabilecek. Evin bedelinin peşin ödenmesi durumunda ise yüzde 15 peşin ödeme indirimi yapılacak. Örneğin 400 bin lira olan bir ev satın alacaksınız. Bunun için 18 ay boyunca taksitler sabit 3 bin 500 lira olacak. 6 ay sonra 27 bin lira, 1 yıl sonra ise 30 bin lira ödeme yapılacak. Bakiye ise 18 ay sonra iki farklı şekilde ödenecek. İsteyen yüzde 1 vade ile Sinpaş bünyesinde 72 ayda ödeyecek, isteyen eski evini Kentsel Hizmetler AŞ.ye ekspertiz değeri üzerinden satacak ve bu şekilde borcunu ödeyebilecek.”

DAHA ÖNCE OYUNCULUĞU DENEMİŞTİ

Portekizli kaleci Felix Mourinho’nun oğlu olarak dünyaya gelen Jose Mourinho, önce oyunculuk yaptı. Sonra teknik direktör olmaya karar verdi. 1990’lardaki teknik direktörlüklerinden sonra bir süre tercümanlık da yapan Mourinho, Portekiz’de kazandığı başarıların ardından Chelsa, Inter Milan ve Real Madrid’i çalıştırdı.Aykırı davranışları ve sözleriyle tanınan Mourinho’nun hafızalara kazınan bazı sözleri şöyle:
* Takımda yaptığı taktik ve oyuncu değişikliklerine dair: “Eğer evdeki garajınızda bir Bentley’niz, bir de Aston Martin’iniz varsa ve her Allah’ın günü gideceğiniz yere Bentley’inize binerek gidiyorsanız, e biraz aptalsınız demektir.”
* “Futbol menajerlerini yeni veya eski diye değerlendirmem. Ben iyiye ve kötüye inanırım. Başarıya ulaşanlar ve ulaşamayanlar... Lütfen küstah olduğumu düşünmeyin ama ben Avrupa Şampiyonu’yum ve özel biriyim.”
* “Eğer işimin kolay olmasını isteseydim, Porto’da kalırdım. Güzel mavi koltuk, UEFA Şampiyonlar Ligi kupası, Tanrı ve Tanrı’dan sonra ben...”


Mourinho’yu transfer etti yeni taktikle sahaya indi


Bayram mesaisiyle ev sahibi yapacaklar

İstanbul’un farklı bölgelerinde yapılan konut projeleri bayram tatilini değerlendirmek için satış ofislerini açık tutuyor. Çoğu, bayramın 2’nci gününden itibaren kapılarını açık tutan projeler, bugünlerde gerçekleştirilen mesaileri satışa çevirmek için özel kampanyalar da düzenlemiş durumdalar

KAPILARINI AÇANLARIN KAMPANYALARI


* ARTAŞ: Arefe günü saat 10.00-16.00 arasında, bayramın birinci günü hariç diğer günler ise 11:00-17:00 saatleri arasında açık olacak. Avrupa Konutları’nda bayrama özel uygulanan kampanyaya göre yüzde 50 peşin verenler Haziran 2012’de banka kredisi kullanabilecek.
* BABACAN YAPI: Bayramın 3’üncü gününden itibaren satış ofislerini açık tutacağı Crown markalı konutlarında başlattığı yeni kampanyada, ‘hemen taşın sonra öde ve sıfır peşinat sıfır ara ödeme’ formülünü kurdu. Kampanya Crown Deluxe, Crown Residence, Crown Tower ve Crown Par için geçerli.
* DELMAR YAPI: Elit Grand Palas isimli projesinin kapılarını bayramın 2’nci gününden itibaren açık tutacak. Bu arada şehir dışından gelecek misafirler için Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Elit Grand Palas satış ofisine ücretsiz servis hizmeti verilecek.
* İHLAS HOLDİNG İNŞAAT: Bayram boyunca kapılarını açık tutuacağı Bahçeşehir Ispartakule’de yapılan Bizim Evler 3 ve Bizim Evler 4 projeleri için yüzde 10 peşinatla ve anlaşmalı bankalarca 120 aya kadar vadeli ödeme seçenekleri sunuyor.
* ÖZYAZICI İNŞAAT: Bayramın 2’nci gününden itibaren kapılarını açık tutacağı Maltepe Süreyyapaşa’daki Nish Adalar’da 120 aya kadar uzanan vade seçenekleriyle birlikte taksitler 12 aya kadar erteleniyor. İlk yıl taksit ödemeksizin 120 aya kadar vadeli ödeme seçeneğinin yanı sıra, ilk yıl 725 liradan başlayan taksitlerin olduğu ödeme planı da sunuluyor.
* PUSULA İNŞAAT: Firmanın Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği Nefes Residence projesinde bayram sırasında yüzde 7 indirimle ev sahibi olmak mümkün. Vadeli alımlarda ise yüzde 3’e varan indirimler söz konusu. Ayrıca ödenen peşinat miktarı 3 aya kadar taksitlendiriliyor. Projenin satış ofisi bayram boyunca hizmet verecek.
* ŞUA İNŞAAT: Halkalı’da hayata geçirdiği Elite City projesinin satış ofisini bayramın 3’üncü ve 4’üncü günü açık tutacak. Firmanın bayram kampanyasına göre bir yıl taksit ödemeden ev sahibi olmak mümkün. Kampanya 50 daire için geçerli olacak.
* TEPE İNŞAAT: Maltepe’deki Narkule projesi için yüzde 5 peşinat ve 60 ay süresince yüzde 0.85’ten kredi sunuyor. Bu arada 12 ay boyunca sıfır faiz gibi çok avantajlı ödeme alternatifleri de geliştirdiği proje için satış ofislerinin kapısını bayramın 3’üncü ve 4’üncü günlerinde açık tutacak.
* YDA&KURULUŞ İNŞAAT: İstanbul Veliefendi’deki 786 dairelik The İstanbul projesinin kapılarını bayramın 2’nci gününden itibaren açık tutacak ortaklık, 36 aya faizsiz, 60 aya da yüzde 0.40 oranında faizli taksitlendirme uygulaması yapacak.

Haberin Devamı

HANGİ PROJENİN KAPISI NE ZAMAN AÇIK?

Proje adı Yeri Açık olan günler

Mourinho’yu transfer etti yeni taktikle sahaya indi



Kartal’da bayram indirimi 30 bin lirayı buluyor
Çukurova gayrimenkul tarafından Kartal’da yapılan Adanus Park’ta kampanyalara bir yenisi daha eklendi. Firmadan yapılan açıklamaya göre bayram boyunca Adanuspark ziyaretçilerine özel banka kredili satışlarda sıfır peşinat imkanı sunarken, tamamı peşin ödemelerde ise 30 bin liraya kadar indirim yapılıyor. Sıfır peşinatla hemen teslim daire alma fırsatı sunan projede yüzde 25‘lik bölüm Kasım 2012’ye kadar vade ya da erteleme imkanı sağlanıyor. Yüzde 75’lik bölüme çok özel faiz oranlarıyla konut kredisi sağlanıyor. Bayramın 2. gününden itibaren açık olan AdanusPark Satış Ofisi, 4 günlük bayram süresince kampanyasını uygulayacak.

HANGİ DAİRE KAÇ LİRA?
Tipi Alanı (m2) Fiyatı
1+1 73 225.000 – 295.000
2+1 127 378.000 – 547.000
3+1 165 521.000 – 657.000

Bir yıllık kontrat yapandan ilk üç ay kira almayacak
AutoMall, otomobil galerilerinin şehir dışına taşınmasıyla ilgili olarak hazırlanan ve uygulanmaya başlayan yasayla zor durumda kalan galericilerle bazı kolaylıklar sunmaya hazırlanıyor. Bir yıllık kira kontratı yapan galericilerden ilk 3 ay kira geliri almayacağını belirten AutoMall yöneticileri başka kolaylıklar da sağlayacaklarını açıkladı. Ocak ayına kadar AutoMall'dan dükkan kiralayan galericilerin satış yapacakları ilk 10 aracın Trafik Sigortası da dükkan sahipleri tarafından karşılanacak.
AutoMall Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Anlar, yasa nedeniyle son bir ayda çok yoğun bir taleple karsılaştıklarını ve 40 adet yeni dükkan kiraladıklarını belirtti. Anlar, galericilerin dekorasyonu kendilerinin yaptırmaları durumda, ilk bir yıl kira alınmayacağını da vurguladı.


Bu projenin örnek sokağı tamamlandı
İzmir’de hayata geçirdiği 35. Sokak konut projesinin geldiği noktayı belirli aralıklarla düzenlediği etkinliklerle konut sahiplerine gösteren Akşan Yapı, bu proje ile sağlık ve konforun yanında yüksek yaşam kalitesi sunmayı da amaçlıyor.
Akşan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şimşek, projenin yapımı tamamlanan örnek sokağında düzenlenen ve İzmirlilerin katıldığı brunch’ta, özellikle depreme dayanıklı konut üretiminde en ideal yöntemin hafif çelik yapı sistemlerini kullanmak olduğunu belirtti. Toplam 555 konuttan oluşan 35. Sokak’ın 95 bin metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. Proje 4+1, 3+1, 2+1 ve 1+1 bahçeli ve balkonlu evlerden oluşuyor.

Ant Yapı, Bosna’da ‘kültür köprüsü’ kurdu
Bosna Hersek’in Fojnica kentinde, Ümraniye Belediyesi ve Ant Yapı’nın katkılarıyla inşa edilen, Fojnica Belediyesi Ümraniye Kültür Merkezi, törenle Başmüzakereci Egemen Bağış tarafından hizmete açıldı. Fojnica Kültür Merkezi’nin açılışında Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay’a, Ant Yapı’nın katkılarından dolayı Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Boşnak Üyesi Bakir İzzetbegoviç ve Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ı tarafından plaket verildi. Teşekkür plaketinin ardından konuşan Mehmet Okay, “Bu kültür merkezi bizim çalışmalarımız içinde manevi olarak en değerli çalışmamız. Türk kültürünü, gelenek göreneklerimizi, dilimiz ve dinimizin devamlılığını ve gelişimini sağlamak adına inşa ettiğimiz Fojnica Kültür Merkezi’nin hayırlı olmasını dileriz” dedi.