Ekonomi Mustafa Koç özlemle anıldı

Mustafa Koç özlemle anıldı

22.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

İş hayatında ortaya koyduğu başarılı performansının yanı sıra sportif faaliyetlere ilgisiyle tanınan Mustafa Koç’un vefatının yıl dönümü dolayısıyla Zincirlikuyu’da bulunan aile kabristanında tören düzenlendi.

Mustafa Koç özlemle anıldı

Törene Koç Ailesi, Koç Topluluğu yöneticileri, çalışanları, bayileri ve sevenleri katıldı.
Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, törende yaptığı onuşmada, Mustafa Koç’un, kendilerine ve tüm çevresine inanç aşılayan, güç, güven ve ilham veren, vizyon sahibi bir lider olduğunu ifade etti.

Kalplerde yaşıyor

Mustafa Koç’un neye el attıysa büyük bir tutku ve başarıyla yaptığını vurgulayan Çakıroğlu, şunları kaydetti:

“Kendisiyle tanışma şansı bulan herkesin sadece saygısını değil, aynı zamanda sevgisini de kazandı. Alçak gönüllüydü, tertemiz bir kalbi vardı, vicdan sahibiydi. Dürüst ve samimiydi. Kendisini rahmetle yad ettiğimiz her an, onu bu güzel özellikleriyle hatırlıyoruz. İsmi, hayatına dokunduğu her insanda, topluluğumuzun tarihinde ve geleceğinde ancak hepsinden de önemlisi, kalplerimizde sonsuza dek yaşayacak. Kendisini sevgi, saygı, rahmet ve büyük bir özlemle anıyoruz.”

Koç Holding tarafından kurumun resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda da “Aramızdan erken ayrılışının üzüntüsünü her geçen gün derinden hissettiğimiz Mustafa V. Koç’u saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz” ifadeleri kullanıldı.