Ekonomi Mustafa Yeşil son yolculuğuna uğurlandı

Mustafa Yeşil son yolculuğuna uğurlandı

26.08.2008 - 01:36 | Son Güncellenme:

Çeşme Alaçatı’da denizde ölü bulunan Yeşil Kundura’nın sahibi Mustafa Yeşil (76) dün son yolculuğuna uğurlandı

Mustafa Yeşil son yolculuğuna uğurlandı

Çeşme Alaçatı’da denizde ölü bulunan Yeşil Kundura’nın sahibi Mustafa Yeşil (76) dün son yolculuğuna uğurlanırken, oğlu Engin Yeşil, “Yapılan otopsi sonucuna göre babamın denizde yüzerken kalp krizi geçirdiği belirlenmiştir” dedi. Yeşil’in naaşı, vasiyeti üzerine İstanbul’daki aile kabristanı yerine bugün ikindi namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Ayvalık’ta defnedilecek.
Yeşil için ilk cenaze töreni dün İstanbul’da düzenlendi. Ataköy 5. Kısım Camii’nde öğle namazından sonra yapılan cenaze töreninde, Yeşil’in eşi Yücel Yeşil, oğlu Engin ve 4.5 aylık hamile olan kızı Emel Yeşil Küçükçolak taziyeleri kabul etti. Törene, Doğan TV Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ’ın yanı sıra iş, medya ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı.
Yeşil’in oğlu Engin Yeşil, İzmir Adli Tıp Kurumu’ndan kendilerine ölümün kalp krizinden kaynaklandığının bildirildiğini söyledi. Yeşil, “Önce bir kalp krizi geçirdiği kesin, sonrası belli değil. Tam raporu 1.5 ay sonra çıkacak ama ilk kalp krizi arkasından boğulma olabilir, bilemiyoruz. Teknede yalnız olması tesadüf, kendisi denizcidir, etrafında fazla adam istemezdi, onu da denizciliğin bir parçası olarak kabul ederdi. Denizi çok seviyordu. Kendi sevdasıyla vefat etti” dedi. Yeşil, babasının denizi çok sevdiği için mezarının Ayvalık’ta olmasını istediğini anlattı.