Ekonomi n11.com’un enflasyonla mücadele çağrısına KOBİ’lerden destek yağıyor

n11.com’un enflasyonla mücadele çağrısına KOBİ’lerden destek yağıyor

15.10.2018 - 14:36 | Son Güncellenme:

n11.com’un Türkiye ekonomisini canlandırmak için açıklanan “Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı”na katılma çağrısına e-ticaret platformu bünyesindeki KOBİ’lerden büyük destek geldi. n11.com ile el ele veren 100 bini aşkın KOBİ, güçlü bir Türkiye ekonomisi için yüzde 10 oranında ek indirimler açıklamaya başladı.

n11.com’un enflasyonla mücadele çağrısına KOBİ’lerden destek yağıyor

‘Açık pazar’ iş modeliyle Türkiye’yi yeni bir ticaret kavramı ile tanıştıran n11.com’un enflasyonla mücadeleye katılma çağrısına bünyesindeki 100 bini aşkın KOBİ yoğun ilgi gösterdi. n11.com Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından başlatılan “Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı”na hızla desteğini açıklamış ve bünyesindeki 100 bini aşkın KOBİ’ye de programa katılma çağrısında bulunmuştu. Türkiye ekonomisi için biz de varız, diyen n11.com bünyesindeki KOBİ’ler bu çağrıya hızla yanıt verdi ve birbiri ardına indirimler açıklayarak “Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı”na katıldığını duyurdu.

Haberin Devamı

n11.com KOBİ’lerinden enflasyonla mücadeleye destek yağıyor: “Biz de varız!”

n11.com’un 100 bini aşkın KOBİ’sinden biri olan Tülay Erdinç, Sivas’ta üretimini kendilerinin yaptığı mobilyaları hem Türkiye’de satıyor hem de 82’den fazla ülkeye ihraç ediyor. Türk malının öneminin bir kat daha arttığı bu günlerde, Erdinç 1993’ten bu yana yerli malı mobilya üretimi gerçekleştirdiği 3 fabrikada toplam 800 işçiye istihdam da sağlıyor. Sadece mağazalarında değil, n11.com üzerinden ülkemizin de her iline satış gerçekleştiren Erdinç, mobilya ihtiyacı duyanlar için sehpa, kitaplık ve gardırop ürün gruplarından seçili ürünlerde %10 ek indirim ve Türk malı güvencesi sunuyor.

n11.com’la el ele vererek ekonomiyi büyütme çağrısına destek sunan bir diğer KOBİ ise, Konya’da ürettiği yerli kuruyemişlerin satışını da gerçekleştiren Oğuzhan Karapınar oldu. Bir n11.com KOBİ’si olan Karapınar, Konya’da 125 kişiye istihdam sağlamanın yanında 20’den fazla ülkeye de ihracat yaparak ülkenin ekonomisine katkıda bulunuyor. Karapınar, bugüne kadar ekonomiye sunduğu katkıya ek olarak, n11.com’la el ele verdi ve yerli kuruyemişte seçili ürün gruplarında %10 ek indirim yaparak bu mücadeleye katıldı. Karapınar, “Söz konusu Türkiye olunca bizim için akan sular durur. n11.com’dan gelen çağrıyla kuruyemişte seçili ürünlerde yüzde 10 ek indirim uyguladık. Bu çağrıya destek olarak ülkemin yanında yer almaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Haberin Devamı

Enflasyonla mücadeleye Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet gösteren n11.com KOBİ’lerinden destek yağıyor. n11.com’la birlikte daha güçlü bir Türkiye için biz de varız diyen bir diğer KOBİ de Denizli’de tekstil işi yapan ve 235 kişiye iş imkanı sunan Emzari Etimov oldu. 1969’dan beri Denizli’de faaliyet gösteren mağazalarında toptan satış ve ihracat da yapan Etimov, bir n11.com KOBİ’si olarak ev tekstilinde seçili ürünlerde %10 ek indirim yaparak enflasyonla mücadele programına desteğini sundu.

Vedat Topaloğlu, Gaziantep’teki mağazasında 24 kişiyle çalışmanın yanı sıra, n11.com üzerinden de Türkiye’nin dört bir yanına ürün satan bir KOBİ. Topaloğlu, n11.com’un enflasyonla mücadele programına katılma çağrısına hızla yanıt vererek, çanta/valiz kategorisinde seçili ürünlerde %10 ek indirim yaptı.