Ekonomi Nef, 9 saatte 249 milyon TL’lik satış yaptı

Nef, 9 saatte 249 milyon TL’lik satış yaptı

24.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

Noter onayıyla, iki günde 497 konutluk projenin tamamını satarak kırdığı rekoru duyuran Nef, bu kez de ticari alan satışında yeni bir rekora daha imza attığını açıkladı.Buna göre, Nef tarafından ticari alanların satışı için düzenlenen ve 1000’den fazla yatırımcının katıldığı açık artırmada 9 saat içinde vergiler dahil 249 milyon liralık peşin satış yapıldı. Noter huzurunda gerçekleşen açık artırmada İstanbul’un merkezi lokasyonlarındaki 141 ticari alanın yüzde 94’ü sahiplerini buldu.

Nef, 9 saatte 249 milyon TL’lik satış yaptı

TURYAP tarafından düzenlenen ve ticari gayrimenkul danışmanlığını JLL’in üstlendiği açık artırmada; Ataköy, Bahçelievler, Levent, Topkapı, Basın Ekspres, Sancaktepe, Kağıthane, Merter ve Kemerburgaz’da yer alan Nef ticari üniteleri satışa sunulmuştu.

Haberin Devamı

Nef, 9 saatte 249 milyon TL’lik satış yaptı
‘Güven simgesi’

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, açık artırma sonrasında yapığı açıklamada, son 3 yıldır gayrimenkul sektöründe liderliği koruduklarının altını çizerek, “İlk defa açık artırmayla satışa çıkardığımız ticari ünitelerimize olan yoğun ilgi projelerimize ve Nef markasına duyulan güvenin bir göstergesi. Geçen haftalarda da Nef Çekmeköy ile konut satışında bir rekora imza atmıştık. Ekonomimize duyulan güveni bir kez daha gösterdiğimiz için ayrıca mutluyuz. Önümüzdeki dönemde sektörümüzde yeniliklerin kaynağı olmaya ve her açıdan Nef müşterilerinin beklentilerini en iyi şekilde karşılamaya devam edeceğiz” diye konuştu. Turyap İcra Kurulu Üyesi Bilge Öztürk ise, “Bu büyüklükte yapılan ilk özel sektör açık artırması olan Nef müzayedesinde sonucu organizatör olarak bizde merak ediyorduk. Rekor bir satış ile son dönemde yaptığımız en başarılı açık artırmaların başında yer aldı” dedi.