Ekonomi Oppo’nun Reno serisi geliyor

Oppo’nun Reno serisi geliyor

04.05.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Oppo’nun Reno serisi geliyor

Çinli Oppo’nun, Türkiye pazarına sunmaya hazırlandığı yeni Reno serisi tasarım, fotoğraf, performans ve bağlantı özellikleriyle öne çıkıyor. Seride yer alan ‘Reno 10x Zoom’ ve ‘Reno’ modelleri yakında Türkiye’de kullanıcılarla buluşacak.

Haberin Devamı

Reno 10x Zoom, 6.6 inç’lik Amoled, Reno ise, 6.4 inç’lik Amoled ekrana sahip. 10x Zoom’un 48 MP+8MP+13 MP üçlü kamera, pop up zoom ve 16 MP’lik ön kamerası var. Reno ise, 48 MP+5 MP’lik çift kamera ve 16 MP’lik ön kameraya sahip. 10xZoom’un 4.065 mAh’lık pili, Reno’nun 3.765 mAh’lık pili var.

Oppo Türkiye Genel Müdürü Weijian Zhou, kullanıcıların ihtiyaçlarını analiz ederek geliştirdikleri modellerde, en iyi kamera ve güçlü pil teknolojilerini sunduklarını belirterek, “Örneğin; Vooc Flash şarj teknolojisi devrimsel özellikler sundu.

Trend yarattık

5 dakikalık şarj ile 2 saatlik konuşma kullanım süresine ulaştık. Find X modelimiz sektöre yön veren bir başka ürün oldu; pop-up kamera özelliği, panoramik ekranı, Super Vooc Flash şarj teknolojisi ile akıllı telefon endüstrisine yeni bir trend yarattık” dedi.