Ekonomi Oyuncu telefonu Honor Play Türkiye’de

Oyuncu telefonu Honor Play Türkiye’de

18.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Cep telefonunda oyun oynamak isteyenler için tasarlanan Honor Play, Türkiye’de satışa çıktı. 6.3 inçlik ekranı, GPU Turbo desteği ile ilgi çeken telefon, Hepsiburada üzerinden lansmana özel 2.799 TL fiyatla piyasaya sürülüyor.

Oyuncu telefonu  Honor Play Türkiye’de

Honor Türkiye Başkanı Kevin Wang, 30 Ağustos’ta global lansmanını yaptıkları Honor Play’i sadece 15 günde Türkiye pazarına getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Ayrıca bu telefonumuz Almanya’da düzenlenen IFA fuarında 9 farklı yayından ödül almayı başardı. Birçok teknoloji yayını tarafından en iyi telefonlardan biri olarak gösterilen Honor Play ile biz de ‘Şimdi Oyun Zamanı’ diyoruz” dedi.Play için Honor, sektörün önde gelen oyunları PUBG Corp. ve Gameloft ile stratejik ortaklıklar gerçekleştirdiğini duyurmuştu.

Haberin Devamı

Yüksek performanslı

Honor Play, yüksek hızlı ve 8 çekirdekli Kirin 970 işlemcisinden güç alıyor. 6.3 inç 1080 x 2340 piksel çözünürlük sunan devasa bir ekran, 8 çekirdekli Kirin 970 işlemci, EMUI 8.1 arayüzü, Android 8.1 işletim sistemi, oyunlarda iyi performans sunan GPU Turbo teknolojisi, AI 4D Smart Shock, AI 3D surround ses teknolojilerine sahip olan Honor Play, 16+2 MP çözünürlük sunan yapay zeka destekli dual kamerası ile her türlü beklentiyi rahatlıkla karşılıyor. Play, oyunlarda yüksek performans optimizasyonu sunan GPU Turbo özelliği, gerçek zamanlı görüntü ve ses tanıma teknolojisi SmartShock 4D, Histen 3D ses teknolojisi ile oyuncular için ultra geniş 3D ses desteğine sahip.

Oyunlara özel ekran koruması

Haberin Devamı

Telefonun özellikleri arasında oyunlara özel bir ekran koruması da bulunuyor. Nano-kompozit yüzeyli ve anti-reflektif kaplamaya sahip profesyonel ekran koruması, daha yumuşak bir oyun deneyimi için cam ekranın korunmasını ve başparmak üzerindeki stresi hafifletiyor. Film yüzeyi, nanometre seviyesinde mikro tanecik ve pürüzsüz bir yüzeyle kaplandığı için dokunmaya hızlı cevap veriyor.

Oyuncu telefonu  Honor Play Türkiye’de