Ekonomi Ran Lojistik İtalya'dan izin belgesi aldı

Ran Lojistik İtalya'dan izin belgesi aldı

21.12.2009 - 12:40 | Son Güncellenme:

.

Ran Lojistik İtalyadan izin belgesi aldı

Ran Lojistik Hizmetleri A.Ş, ilişkili şirketlerinden Ran Trans Taşımacılık ve Depoculuk A.Ş’nin lowbed araçların İtalya karayollarında ağır taşıma yapabilmesi için gerekli olan Teknik Yeterlilik ve Yıllık Global İzin Belgelerini aldığını duyurdu.

Ran Lojistik Hizmetleri A.Ş’nin Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, ilişkili şirketlerinden Ran Trans Taşımacılık ve Depoculuk A.Ş’nin, lowbed araçların İtalya karayollarında ağır taşıma yapabilmesi için alınması şart olan SCEDA TECNICA (teknik yeterlilik) belgesini 5 Ekim 2009 tarihinde almasının ardından yapmış olduğu Yıllık Global İzin Belgesi başvurusunun 3 Aralık 2009 tarihinden itibaren kabul edildiği ve belgeleri alım işleminin tamamlandığı belirtildi.

Ran Trans’ın tüm taşımacılık hizmetini Ran Lojistik Hizmetleri A.Ş. adına yaptığı, bu nedenle, bu belgenin sağlayacağı tüm avantajlardan Ran Lojistik’in yararlanacağı, satış ve pazarlama çalışmalarını da Ran Lojistik’in yürüteceği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

Haberin Devamı

"Ran Lojistik böylece, ağır taşıma ve özel proje taşımalarında hizmet verdiği firmalara aşağıdaki avantajları sağlayabilecektir;

-İtalya - Türkiye arasında aktarma yapmadan ağır taşıma projelerini gerçekleştirebilecektir.

-Sadece İtalya’dan yük almak için değil, aynı zamanda İtalya üzeri transit geçişler için de kullanılabiliyor olması sebebiyle Almanya veya Avusturya gibi Avrupa ülkeleri ile olan proje yüklemelerinde Ro-ro ile İtalya üzerinden geçiş yaparak taşımaları gerçekleştirerek, Bulgaristan-Romanya-Macaristan karayolları üzerinden yapılan klasik rota taşımalarına nazaran daha ekonomik fiyat teklifleri sunabilecektir.

-Yıllık global izin belgesi ile izin verilen maksimum ölçü ve ağırlık kapsamına giren malzemelerin taşımasında, normalde 3-4 hafta izin sürecini beklemeden ve izin almadan yükleme yapılması imkanını verecektir.

-İtalya-Türkiye hattında ve transit İtalya üzerinden Avrupa taşıma hattında maliyetleri minimize ederek, rekabetçi taşıma fiyatları ile hizmet imkanını verecektir."