Ekonomi Renault Master yenilenip geldi

Renault Master yenilenip geldi

03.11.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Markanın yenilenen hafif ticarisi Master, geçtiğimiz günlerde Türkiye’de satışa sunuldu. Renault’nun hafif ticari araçlarında kullandığı yeni tasarım anlayışını yansıtan ve daha konforlu hale getirilen Master, farklı versiyonlarla satılıyor

Renault Master yenilenip geldi

Binek otomobillere benzer sürüş pozisyonuyla dikkat çeken Master, konforlu ve uzun boylu sürücüler için de rahat bir iç mekana sahip. 150 litrelik saklama alanıysa, sınıfının en iyileri arasında. Standart olarak radyo/Mp3 Çalar, USB bağlantısı, Bluetooth, eller serbest telefon fonksiyonlarını içeren multimedya sistemi, istenirse navigasyon ile de satın alınabiliyor.
Farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek bir ürün çeşitliliği sunan yeni Master, önden çekişli ve arkadan itişli olmak üzere, Panelvan, Şasi Kabin, Platform Kabin, Sac Kasa Kamyonet, Kapalı Kasa Kamyonet, Minibüs ve Otobüs versiyonlarına sahip. Ayrıca bu yelpazeye, uzun yol taşımacılığı ve üstyapı uygulamaları için, arkada tek tekerlekli 17 m3 panelvan versiyonu eklenmiş.

Haberin Devamı

Donanımları zengin
125 ve 165 beygirlik iki farklı motor seçeneğiyle donatılan Master’da, 165 beygirlik seçenek, Start&Stop sistemiyle birlikte sunulmakta. Master’da yeni nesil Elektronik Denge Programı (ESP), Yol Tutuş Desteği (Extended Grip), Yokuş Kalkış Desteği, Römork Savrulma Önleyici, Devrilme Önleyici, Adaptif Yük Kontrolü ve Geniş Açılı Geri Görüş Aynası gibi unsurlar yer alıyor.

Amarok’da 4x2 ve otomatik seçenek
Volkswagen’in pick up sınıfındaki modeli Amarok, 4x2 otomatik şanzımanlı seçeneğiyle Türkiye’de. 2.0 lt çift turbo dizel motora sahip yeni Amarok 4x2 Otomatik, 180 PS’lik gücü ve sınıfında tek olan 8 ileri otomatik şanzımanıyla iddialı.
Alman markanın pick up sınıfındaki ilk temsilcisi olan Amarok’un, 4x2 otomatik şanzımanlı versiyonu, 2.0 lt TDI 180 PS’lik motoru, çift turbo sayesinde 420 Nm tork sunarken, fabrika verilerine göre 100 km’de ortalama 8 lt yakıt tüketiyor.
Amarok için geliştirilen 8 ileri tam otomatik şanzıman ise, yeni teknoloji sayesinde DSG şanzımanda olduğu gibi daha seri, sarsıntısız ve tasarruflu vites geçişleri sağlıyor.
Highline donanım seviyesinde sunulan araç, 89 bin 730 TL’lik anahtar teslim fiyatına sahip.

Haberin Devamı

ALJ Finans’a ödül
ALJ Finansman, iş dünyası ve finans çevrelerinde analitik ekonomi araştırmalarıyla saygın yere sahip “Capital Finance International” dergisince “2014 Yılı Türkiye’nin En İyi Finansman Hizmetleri Sağlayıcısı” olarak ödüllendirildi.
Capital Finance International jürisinin açıklamasında, “ALJ Finans, hizmet verdiği otomotiv bayileri aracılığı ile yapılan kredi başvurularını çok hızlı değerlendirip sonuçlandırıyor. ALJ Finans’ın süreçleri ve operasyonu ustaca ve verimlilik odaklı tasarlanmış” ifadesine yer verildi. ALJ Finansman A.Ş. Genel Müdürü Nilüfer Günhan, “Türkiye’nin yenilikçi, istikrarlı, güvenilir ve konusunda en iyi hizmeti veren finansman şirketi olmayı hedefliyoruz” dedi.