Ekonomi ‘Siber tehditlere karşı koruyoruz’

‘Siber tehditlere karşı koruyoruz’

14.06.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin en büyük Siber Güvenlik Merkezi’ni kuran Türk Telekom, yurt içinden ve yurt dışından teknoloji sektöründen 200’den fazla üst düzey yöneticinin katıldığı Siber Güvenlik Zirvesi’ne de ev sahipliği yaptı.

‘Siber tehditlere karşı koruyoruz’

Ankara’da düzenlenen zirvede, dünyada siber tehditlerle mücadele yöntemleri ve global örnekler masaya yatırılarak çözüm önerileri tartışıldı. Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan, “Türkiye’nin En Büyük Siber Güvenlik Merkezi ile hem Türkiye’mizi hem de ülkemizin en stratejik ve seçkin şirketlerini siber tehditlere karşı aralıksız bir şekilde korumayı sürdürüyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Çok önemli konu

Sayan, “Siber güvenliğin en tartışılan konu olması kaçınılmaz. Dünyanın en nadide mücevherlerinin bulunduğu dükkanınız varsa, bu durum sizi varlık olarak üstün kılabilir. Güvenliğiniz olmazsa hiç beklemediğiniz bir anda birisi gelir ve sizin emeklerinizin boşa gitmesine neden olabilir. Siber güvenliği de benzer şekilde ele alacak olursak, ne kadar altyapınız olursa olsun bu güvenliği sağlamadığınız takdirde, o altyapının sahibi siz değilsinizdir” dedi.