Ekonomi Startup Challenge başvuruları başladı

Startup Challenge başvuruları başladı

18.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

MediaMarkt Türkiye tarafından, Tekzen ortaklığıyla gerçekleştirilen girişim projesi MediaMarkt Startup Challenge’19 başvuruları başladı.

Startup Challenge başvuruları başladı

Projeye başvurular 10 Haziran tarihine kadar devam edecek ve kazananlar 25 Haziran’da belli olacak. Perakende dünyasında, inovatif değişikliklerle fark yaratan ve dönüştüren uygulamaları hayata geçirmeyi amaçlayan proje kapsamında startuplar; 10 Haziran tarihine kadar başvurularını yapabilecek.

Haberin Devamı

Dijitalleşmeyi iş süreçlerine adapte edebilen ve bu bağlamda perakende sektörüne yönelik çözümler geliştiren projelerin ödüllendirileceği etkinlik için başvurular; mediamarktstartupchallenge.com adresinden yapılabilecek. İstenilen kriterlere uygun 10 proje ise, 25 Haziran günü düzenlenecek MediaMarkt Startup Challenge Day etkinliğinde uzman jüriye sunumunu yapacak.

Bu yıl başvurular; MediaMarktSaturn Grup İcra Kurulu Üyesi, MediaMarkt Türkiye ve Yunanistan İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım’ın yönetim bölgesi olan Yunanistan’a da açık olacak.

Startup Challenge başvuruları başladı

Sürpriz ödüller

Birinci olan proje, Münih’te gerçekleşecek Retailtech Hub Programı’na katılmanın yanı sıra; girişimciler için kurumsal ortaklıklar sunan hızlandırma programına dahil olma hakkı, Silikon Vadisi’nin en aktif yatırımcıları arasında olan Plug and Play’in girişimci ağına dahil olma fırsatı yakalayacak.

Haberin Devamı

İkinci olan proje ise MediaMarkt ve Tekzen’in Türkiye’deki mağazalarında pilot uygulama fırsatı ve Kategori Mağazacılığı Derneği’ne çözümlerini sunma hakkı elde edecekken; üçüncü olacak proje de yine MediaMarkt ve Tekzen’in Türkiye’deki mağazalarında pilot uygulama imkanına sahip olacak. Ayrıca her üç proje, 1 Ekim’de İstanbul’da gerçekleşecek Perakende Teknolojileri Konferansı’nda çözümünü tanıtabilecek.