Ekonomi SUV aşkı bir başka

SUV aşkı bir başka

18.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Amerika’nın önemli fuarları arasında yer alan ve üst düzey müşteri kitlesine yakınlığıyla da dikkat çeken Los Angeles Otomobil Fuarı, bugün kapılarını açtı.

SUV aşkı bir başka

ABD’li tüketicilerin son dönemdeki eğilimlerine uygun olarak SUV sınıfındaki yeniliklerin ağırlıkta olduğu fuarda, Türkiye’de üretilip Amerikan pazarına ihraç edilecek Toyota C-HR’ın yanı sıra, bu kıtaya yeniden dönmeye hazırlanan Alfa Romeo’nun SUV modeli Stelvio da kendisini gösterdi. Fuarda, ayrıca VW’nin yeni büyük SUV modeli Atlas, Audi’nin yenilediği Q5, yeni Jeep Compass ve MINI Countryman da, ilgi çekenler arasında yer alıyor. Bununla birlikte fuarda elektrikli ve hibrit modellerin ağırlığı da dikkat çekici...

Haberin Devamı

Jaguar I-PACE konsepti:

İngiliz üreticinin Amerikalı Tesla’ya cevabı niteliğindeki elektrikli SUV modelin, 2018 yılında ABD’de satışa çıkacağı belirtiliyor. Tek şarjla 350 km’den fazla yol alabilen araç, ön ve arkada iki elektrikli motora ve toplamda 400 HP güce sahip. Aracın özel gecedeki tanıtımını, “Hızlı ve Öfkeli”nin yıldızı Michelle Rodriguez yapmış.

Porsche 911 RSR

Fuarda, markanın elçisi durumundaki tenişçi Maria Şarapova tarafından tanıtılan yeni 911 RSR, LeMans 24 Saat yarışları için üretilmiş. Yani 510 HP’lik araç, tamamen pistlere özel...

SUV aşkı bir başka

Nissan Rouge ‘Star Wars’

Nissan’ın, tüm dünyada sadece 5 bin 400 adet satılacak Rouge modelinin “Star Wars” versiyonu, fuarda ilginç bir şekilde tanıtılıyor. Lucasfilm ile ortak çalışan Nissan, aracın tanıtımı için devasa boyutlu bir uzay gemisi maketi de getirmiş. Aracı satın alanlara, özel başlık da verilecekmiş.

Haberin Devamı

SUV aşkı bir başka

Alfa Romeo Stelvio

Markanın uzun zamandır beklenen SUV modeli olan Stelvio, Alfa Romeo’nun ABD pazarına dönüşünde kullanacağı iki modelden biri. 2.0 lt 280 HP ve 2.9 lt V6 (505 HP) motor seçenekleri var. Tüm versiyonlarında 4x4 çekiş sisteminin standart olduğu belirtiliyor.

SUV aşkı bir başka

Mercedes Maybach Cabriolet

Markanın S Sınıfı üzerine geliştirdiği versiyon haline gelen “Maybach”, bu kez üstü açık S 650 Cabriolet’ye adını veriyor. Dünya çapında 300 adet satılacak araçta, Swarovski kristal farlar, özel bavul seti, yatlarda kullanılan döşemeler gibi ayrıntılar var.

SUV aşkı bir başka

Acura Precision Concept

Honda’nın Amerika pazarına yönelik markası Acura, Los Angeles’ta fazlasıyla ilgi gören bu konsepti sergiliyor. Gelecek yıl piyasaya çıkması beklenen yeni modelin ipuçlarını veren konsept, daha çok Hollywood bilim-kurgu filmlerinden çıkmış gibi görünüyor.

SUV aşkı bir başka