Ekonomi Tekne kazandıran da var, uzaya çıkaran da

Tekne kazandıran da var, uzaya çıkaran da

10.11.2009 - 00:41 | Son Güncellenme:

Markalar, şirketler, alışveriş merkezleri krizde satışlarını canlandırmak için birbirinden ilginç kampanyalar düzenliyor.

Tekne kazandıran da  var, uzaya çıkaran da

Bu kampanyaların bazılarında ödül, belli bir miktarda alışveriş veya harcamaya bağlı olarak çekilişsiz kazanılıyor.
Çoğunluğunda ise çekilişler var. Hediyeler arasında beş yıldızlı otellerde konaklama olanakları, lüks otolar, uçak biletleri, hatta şirketin hisseleri bile bulunuyor.

Haberin Devamı

AVM’lerde kampanya rüzgârı
İstanbul Cevahir: 31 Ocak 2010’a kadar aynı gün içinde 100 liralık alışveriş yapanlar arasından 5 kişiye çekilişle Peugeot 206...
Armada: 28 Şubat’a kadar 100 lira ve katları tutarında alışveriş yapanlardan bir kişiye 2010 model Jaguar XF 3.0 Diesel Luxury...
Antalya Migros: Gün içinde toplam 100 lira ve katlarında alışveriş yapanlardan biri Tahoe fiber tekne, 10 kişi de Beko LCD televizyon kazanacak.
İstanbul Historia: 30 Kasım’a kadar her 100 liralık alışverişe bir çekiliş hakkı veriyor. Çekilişin hediyeleri arasında bir 2010 model Mercedes Benz C 180 K Fascınatıon, 3 Sony Bravia LCD TV, 2 adet Sony Vaio Notebook var.
Metro City: 31 Aralık’a kadar gün içinde 100 lira ve üstü alışveriş yapanlar Insignia çekilişine katılacaklar.
Carousel: 100 lira ve üzerinde alışveriş yapanlara Cherry marka otomobil kazandıran çekiliş var.


EmIrates, Güney Afrika’da iki gün
bedava konaklatıyor: Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates, Güney Afrika’nın iş merkezi Durban’a uçanlara Durban Southern Elengeni Otel’de iki gün ücretsiz konaklama fırsatı sağlıyor.

Haberin Devamı

Ramsey’den giyinenler THY ile bedava uçuyor: 31 Ocak’a kadar Ramsey’den 400 TL’lik alışveriş yapanlar yurtiçi tek yön uçak bileti, 800 TL’lik alışveriş yapanlar yurtiçi gidiş-dönüş uçak bileti kazanıyor. 1.400 TL’lik alışverişe de yurtdışı gidiş-dönüş uçak bileti veriliyor.

Bir gün Beymen’de,
diğer gün RItz’de: Beymen, 1 Şubat 2010’a kadar tek seferde 2 bin lira ve üzeri alışveriş yapanlara İstanbul Ritz Carlton’da konaklama hediye ediyor. Fish kartla alışveriş yapanlar, New York’a çift kişilik business class uçuş ve 5 yıldızlı otelde konaklama kazanabiliyor.

TchIbo, Costa’yla
seyahate gönderiyor: Tchibo’dan tek seferde 100 liralık alışveriş yapanlar arasında yapılacak çekilişte bir kişi, çift kişilik Costa Cruise ile Akdeniz seyahati kazanırken, bir kişi Mercedes B160 kazanma fırsatı yakalıyor. Kampanyaya son katılım tarihi 31 Aralık.

Patlİcan’la Las Vegas’ta
eğitime: Avea’nın gençlik platformu 3.5 milyon aboneli Patlican, 31 Aralık’a kadar devam eden kampanyasında yurtdışında üç kur alana bir kuru ücretsiz sunuyor. 3+1 eğitim programına kaydolan Patlican üyeleri, 505 TL’lik indirimin yanı sıra Londra veya Las Vegas’ta 2 haftalık ücretsiz eğitim ve online eğitim paketi kazanıyor.

Haberin Devamı

Sheraton Çeşme, Dubai’ye
gönderiyor: 1 Kasım 2009- 30 Mart 2010 arasında Sheraton Çeşme’de 7 gece konaklayanlar, 15 Mart - 15 Haziran 2010 arasında, Dubai’de 3 gece 4 günlük konaklıyor.

BrItIsh’ten rezervasyon yapana
bedava uçuş: British Airways, 31 Aralık’a kadar, tüm yeni ve mevcut Executive Club üyelerine, Club World veya First sınıfında gidiş dönüş uçuş rezervasyonu yaptırdıklarında, ücretsiz uçuş olarak kullanılmaya yetecek kadar bonus mil kazandırıyor.



Bir çifte devr-i alem: Turkcell, 31 Aralık’a kadar geçerli olan “Gençken yapılacak 100 şey” adlı kampanyasında, 2 çifte dünya seyahati veriyor. Şirket aynı kampanyada bir kişiye Mini Cooper, 3 kişiye aynı operatörle bir yıl bedava konuşma hakkı ve 50 kişiye de Apple İphone kazanma fırsatı sağlıyor.

Haberin Devamı

Doritos, satıştan pay verecek: Doritos’un ‘Hisseli Tatlar Kampanyası’nda yeni çeşidi tüketicilerin yaratması isteniyor. Portföye girmeye değer bulunan tatı yaratan ve raflara girmesini sağlayan tüketici, ürün raflarda kaldığı süre boyunca yıllık satışın yüzde 1’i kadar pay alacak.

Milka, dünyayı uzaya ÇIKARIYOR: Milka M-Joy ‘Boş Yok’ kampanyasıyla bir kişiyi uzaya gönderiyor. 30 Kasım’a kadar Milka M-Joy paketlerinde yer alan şifreyi belirtilen adreslere göndererek çekilişe katılan bir talihli yaklaşık 75 bin feet (yaklaşık 23 kilometre) yükseklikten yer küreyi izleme fırsatı bulacak. Uzay macerası Moskova’da 5 yıldızlı otelde 4 gece konaklama, transferler ve şehir turundan oluşuyor.

Arkadaşlarla Rio’Ya: Bilyoner.com, çekilişle 6 üyesini en yakın arkadaşlarıyla 5 gece 7 gün Rio Karnavalı’na gönderecek. 15 Ekim-30 Kasım arasında bilyoner.com adresinden tek seferde en az 6 liralık şans oyunu oynayan üyeler çekilişe katılabiliyor.

Haberin Devamı

Coca Cola’dan Alfa Romeo: Coca Cola 9 - 29 Kasım arasında açma halkası, kapak ve karton bardaklarında yer alan kodla çekilişe katılanlardan bir kişiye Alfa Romeo Mito verecek.

HARİBO 10 kişiye DIsneyland
macerası yaşatacak: Haribo, Disneyland hayali kuran 10 kişiyi, yanında seçeceği iki kişiyle beraber Disneyland’a gönderiyor. 31 Aralık’a kadar ürün ambalajıyla çekilişe katılmak gerekiyor. 3 gece 4 gün Disneyland tatilinin yanı sıra kampanya dahilinde 10 kişiye motosiklet, 100 kişiye scooter gibi hediyeler de verilecek.

Pet shop Boys hayranları Denizbank’la
Londra’ya: İngiliz Grubu Pet Shop Boys’un konserini Londra’da izlemek isteyenler Denizbank’tan Miles& More kredi kartı başvurusu yaparak çekilişe katılabilecek. 15 Ekim - 15 Kasım arasında başvuranlar arasından 3 kişi, çift kişilik Pet Shop Boys’un konser seyahati kazanıyor. Konsere giden talihlilerin konaklama ve uçak bileti masrafları karşılanıyor.