Ekonomi TOTAL İzmir’de engelleri kaldırdı

TOTAL İzmir’de engelleri kaldırdı

22.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin lider akaryakıt şirketlerinden TOTAL Oil Türkiye, kurumsal sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde akaryakıt sektöründe bir ilke imza attı

TOTAL İzmir’de engelleri kaldırdı

Türkiye’nin lider akaryakıt şirketlerinden TOTAL Oil Türkiye, kurumsal sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde akaryakıt sektöründe bir ilke imza attı. İşitme engellilere yönelik, ‘İki Elin Enerjisi Güzel’ projesi ile TOTAL istasyonları, aralık itibariyle işaret dili eğitimi almış personeliyle birlikte işaret dilinde hizmet vermeye başladı.

Haberin Devamı

İşitme Engelliler Eğitim Faaliyetleri Derneği ile kasım ayında İstanbul, Ankara ve Bursa’daki 20 istasyonun ön saha ve market çalışanlarına işaret dili eğitimleri veren TOTAL, dün itibariyle İzmir bölgesindeki istasyonlarında işaret dili eğitimlerini tamamlayarak, 14 istasyonunda daha işaret dilinde hizmet vermeye başladı ve toplamda işaret dilinde hizmet veren istasyon sayısını 34’e çıkardı.

MUTLULUK VERİCİ

Türkiye’de yaklaşık 4 milyona yakın işitme engelli olduğu öngörülüyor. TOTAL, 2019’da daha fazla şehir ve istasyonda hayata geçirmeyi hedeflediği projesiyle, tüm Türkiye’deki işitme engelli bireylere ulaşmayı ve gündelik hayatta hizmet alımında yaşadıkları olumsuzluklara çözüm oluşturmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

İşitme Engelliler Eğitim Faaliyetleri Derneği Başkanı Ebru Akça, “Pek çok sektörün olduğu gibi, akaryakıt sektöründe de işitme engelliler hizmet alırken zorluklar yaşıyor. İşitme engelli bireylerden aldığımız geri bildirimler doğrultusunda, yaşanılan sorunları minimuma indirmek adına Total Oil Türkiye ile ‘İki Elin Enerjisi Güzel’ projesini hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

TOTAL İzmir’de engelleri kaldırdı
HEDEF 100 İSTASYON

TOTAL Oil Türkiye A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Begüm Egesel, “TOTAL Oil Türkiye olarak, 500 istasyonumuzla tüm Türkiye’ye hizmet veriyoruz” dedi. Egesel, şunları söyledi:

“Ülkemize ve insanımıza hak ettiği en iyi ürün ve hizmetleri sunma anlayışıyla çalışıyor, topluma karşı sorumluluklarda her zaman göz önünde bulundurmaya gayret ediyoruz. İşitme engelli bireylerin sorunlarına çözüm üretmek, istasyonlarımızda kendi dillerinde hizmet almalarını sağlamak ve farkındalık yaratmayı hedefledik. Hedefimiz 2019 Şubat ayı sonunda 100 istasyonumuzda işaret dilinde hizmet vermek.”