Ekonomi TOTAL Türkiye’ye İnsana Saygı Ödülü

TOTAL Türkiye’ye İnsana Saygı Ödülü

11.05.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin lider akaryakıt şirketlerinden TOTAL Oil Türkiye, İK çalışmalarına vermiş olduğu önem ve yüzde 99’un üzerindeki başvuru cevaplama oranıyla “İnsana Saygı Ödülü”ne layık görüldü.

TOTAL Türkiye’ye  İnsana Saygı Ödülü

Türkiye’nin en büyük insan kaynakları platformlarından kariyer.net tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “İnsana Saygı Ödülleri” sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Bu yıl 18’incisi gerçekleştirilen ödül töreninde TOTAL Oil Türkiye, 8. kez “İnsana Saygı Ödülü”nü aldı. TOTAL Oil Türkiye A.Ş İşe Alım & Eğitim Koordinatörü Aslı Sarı, çalışanların mutluluğunu her zaman ön planda tuttuklarını ve başvuru yapan adayları cevapsız bırakmadıklarını belirtti. Aslı Sarı konuyla ilgili şunları söyledi:

“TOTAL Oil Türkiye çalışanları olarak bir aileyiz ve ailemiz her geçen gün daha da büyüyor. Her sene 25.000’in üzerinde iş başvurusu alıyoruz. Bu durum sektörde en çok tercih edilen markalardan biri olduğumuzu gösteriyor.

Adaylarımız ve çalışanlarımız bizim için çok değerli; vermiş olduğumuz değerin karşılığının görülmesi ve bunun bir ödül ile taçlandırılması bizim için gurur verici.”

Haberin Devamı

İnsana Saygı Ödülleri, Kariyer.net kullanıcısı olan 20.000’den fazla işveren arasından seçilen firmalara veriliyor. Kariyer.net; 94.000’in üzerinde işletmeye hizmet veriyor.