Ekonomi TOTAL ve Nestle’den ‘kahve’de işbirliği

TOTAL ve Nestle’den ‘kahve’de işbirliği

02.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

TOTAL Oil Türkiye ve Nestle önemli bir işbirliğine imza attı. Nescafe Milano’nun yeni jenerasyon kahve makineleri artık TOTAL istasyonlarında kahveseverlerle buluşacak.

TOTAL ve Nestle’den  ‘kahve’de işbirliği

TOTAL Oil Türkiye ile Nestle işbirliğine gitti. İlk kez TOTAL istasyonlarında hayata geçen işbirliği kapsamında, Nestle Professional’ın premium markası Nescafe Milano’nun yeni jenerasyon kahve makineleri, TOTAL istasyonlarındaki Bonjour marketlerde ve Cafe Bonjour’larda kahve severlerle buluşacak.

Haberin Devamı

İşbirliğinin tanıtım toplantısı dün TOTAL Kozyatağı istasyonunda 1 Ekim Dünya Kahve Günü’nde gerçekleştirildi.

Etkinlikte işbirliğine dair bilgi veren TOTAL Oil Türkiye Satış Direktörü Göker Gürkaya, “TOTAL Oil Türkiye olarak ziyaretçilerimizin istasyon deneyimlerini zenginleştirmek ve güzelleştirmek için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.

Kaliteli akaryakıt ile özdeşleşen TOTAL markasına, akaryakıt dışı hizmetlerimizde de alanında deneyimli ve başarılı partnerler ile yaptığımız işbirlikleri ile değer katmayı hedefliyoruz” dedi.

Üst düzey kalite

“Ağustos ayında lansmanını gerçekleştirdiğimiz yeni imaj kampanyamız ‘Türkiye’nin Enerjisi Güzel’ ile hayat mücadelesinin gerçek kahramanlarına günlük koşuşturmaları içerisinde ihtiyaç duydukları enerjiyi TOTAL istasyonlarında bulabileceklerini anlatmıştık” diyen Gürkaya, Nestle Professional ile gerçekleştirilen bu işbirliğiyle, müşterilere üst düzey kalitede bir ürün ve hizmet sunmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Haberin Devamı

TOTAL ve Nestle’den  ‘kahve’de işbirliği

TOTAL Oil Türkiye ile gerçekleştirilen işbirliğinden dolayı mutlu olduklarını belirten Nestle Professional Türkiye Genel Müdürü Arzu Alibaz ise, “Nestle’nin kahve konusundaki 80 yıllık tecrübesini, yenilikçi çözümlerle birleştirerek pazara sunduğumuz Nescafe Milano yeni jenerasyon kahve makinelerimizde, yüzde 100 Arabica kahve çekirdeklerinden oluşan ve Yağmur Ormanları Birliği (RFA) sertifikasına sahip Nescafe Superiore Çekirdek Kahvemiz kullanılmakta. Kahve severler, sevdikleri, alışkın oldukları kahve lezzetine bundan böyle TOTAL istasyonlarında kolayca ulaşabilecek” dedi.

Özel aromalı kahve ikramı

Müşteriler, seçtikleri uygun boy bardağı kahve makinesine yerleştirip istedikleri kahveyi seçtikten sonra ödemelerini POS cihazından gerçekleştirebilecek. TOTAL ve Nestle Professional’ın birlikte gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında, Nescafe Milano’nun tescilli baristaları, Dünya Kahve Günü’nde latte art ve özel aromalı kahveler hazırlayarak ziyaretçilere ikram etti.

TOTAL ve Nestle’den  ‘kahve’de işbirliği