Ekonomi Trabzonspor, Avea ile “TrabzonCell taraftar hattı” için anlaştı

Trabzonspor, Avea ile “TrabzonCell taraftar hattı” için anlaştı

14.08.2009 - 18:49 | Son Güncellenme:

.

Trabzonspor, Avea ile “TrabzonCell taraftar hattı” için anlaştı

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ardından Trabzonspor da Avea ile TrabzonCell taraftar hattı için anlaşma yaptı. 42. kuruluş yılını kutlayan Trabzonspor, Avea TrabzonCell taraftar hattı ile orta vadede 500 bin aboneye ulaşmayı ve 10 milyon TL gelir elde etmeyi hedeflediğini açıkladı.
Trabzonspor ve Avea’nın hayata geçirdiği mobil telekomünikasyon işbirliği çerçevesinde TrabzonCell taraftar hattı bugün Trabzon’da gerçekleştirilen toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı. Tanıtım toplantısına Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzon Telekomünikasyon A.Ş Genel Müdürü Sinan Zengin, Türk Telekom Genel Müdürü Dr. Paul Doany, AVEA Genel Müdürü Erkan Akdemir, AVEA Kurumsal ve MVNO Direktörü Tunç Berkman ile kulüp yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra futbolcular da katıldı.

Haberin Devamı

SADRİ ŞENER: “-TRABZONSPOR BACASIZ SANAYİ GİBİ”
Tanıtım toplantısında konuşan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Trabzon’un tam anlamıyla bacasız bir sanayi devi olduğunu belirterek özetle şu görüşleri dile getirdi: “Trabzonspor. Halka açık olması, oluşturduğu katma değeri, sağladığı gelişimleriyle güçlü ve yerel motifleri çok kuvvetli olan büyük bir kulüptür. Yurt içinde ve dışında büyük bir taraftar kitlesine sahiptir. Trabzonspor güçlüdür çünkü bilançosu, kurduğu şirketleri, kadroları ve taraftarıyla bunu hissettirmektedir. Bir dünya kulübü olarak, dünyada ve Türkiye’deki teknolojik gelişmeleri takip eden, bunları kulüp adına yatırıma dönüştüren yeni ve farklı bir bakış açımız var. Bu vizyon doğrultusunda AVEA ile gerçekleştirdiğimiz bu büyük projeyi paylaşmanın mutluluğu içerisindeyim. Bu işbirliği sayesinde, orta vadede 500 bin aboneye ulaşarak, kulübümüze 10 milyon liralık ek gelir sağlamayı hedefliyoruz. TrabzonCell ile ekonomik altyapımızı daha da güçlendirmek için tüm taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Taraftarlarımızın TrabzonCell kullanarak takımlarına verecekleri desteğin hem ligde, hem de Avrupa’da bizi daha iyi noktalara getireceğine inanıyoruz”. Şener, konuşmasında sadece Trabzon’da değil, ülkenin her köşesinde yaşayan Trabzonsporlular’ın TrabzonCell’i sahiplenmeleri çağrısında bulundu.
Trabzon Telekomünikasyon A.Ş Genel Müdürü Sinan Zengin ise Trabzonspor içerisinde önemli bir yatırım değeri olan TrabzonCell için kulübun güçlü bir personel kadrosu oluşturduğunu belirterek, tüm satış ve pazarlama operasyonlarını yürütmek üzere İstanbul’da özel bir ofis kurduklarını belirtti. Yapılan araştırmalarda taraftarın yüzde 90’ının TrabzonCell’i kullanmaya olumlu baktığını söyleyen Zengin, “İşte şimdi, tüm taraftarlarımızın TrabzonCell kullanarak kulüplerine sahip çıkmalarını bekliyoruz. Bir mobil telekomünikasyon hizmeti olan TrabzonCell ile taraftarlarımızın ileri teknolojiden faydalanarak uygun avantajlarla konuşmalarını sağlayacağız. TrabzonCell ile hem taraftarımız kazanacak, hem de kulübümüz” dedi.

Haberin Devamı

DOANY: “MOBİL PAZARDA REKABETİN YÖNÜ DEĞİŞİYOR”
Türk Telekom Genel Müdürü Dr. Paul Doany ise Avea ve TTNet ile birlikte Türk Telekom grubu olarak Türk sporuna çeşitli alanlarda destek verdiklerini ifade ederek şunları söyledi; “Avea’nın, bugün Trabzonspor Spor Kulübü ile imzaladığı anlaşma çok önemli. Müşteri odaklı yaklaşımın güzel bir örneğini oluşturan mobil telekomünikasyon işbirliği, pazarlama ve marka yönetimi kavramlarına yeni bir boyut getirecek ve Türkiye mobil pazarında rekabetin dengelerini değiştirecektir. Bu projeyle Avea çeşitli markalarla güçlü kanallardan müşterilerine ulaşacak, Trabzonspor ise bu sadakat programı yoluyla ek gelir elde edecektir. Bunun yanı sıra Trabzonsporlular takımlarına maddi destek verirlerken Avea’nın sunduğu özel avantajlardan da yararlanabilecekler”.
Toplantıda konuşan AVEA Genel Müdürü Erkan Akdemir de Trabzonspor Kulübü ile yapmış oldukları “Mobil Telekomünikasyon İşbirliği”nden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, Türk futboluna uzun yıllardır sponsorluk projeleriyle katkıda bulunduklarını, bu yıl da spor kulüplerine “Mobil Telekomünikasyon İşbirliği” modeli sayesinde sürdürülebilir ve kalıcı kaynak yarattıklarını söyledi. Akdemir, “Karadeniz Bölgesi’ndeki en büyük ekonomik değere sahip kurum olan Trabzonspor Kulübü’nün, Türkiye’nin yükselen markası Avea ile böylesine önemli bir işbirliğine imza atması her iki taraf için de büyük bir anlam ifade ediyor. Trabzonspor taraftarları, hangi operatörden olursa olsun mevcut GSM numarası ile TrabzonCell tarifelerinden faydalanabilecek ya da TrabzonCell markalı yeni bir hat alarak AVEA’nın güçlü altyapısı üzerinden benzersiz tarifelerle doya doya konuşacaklar” dedi.

Haberin Devamı

TRABZONCELL NE GETİRİYOR
Verilen bilgiye göre, TrabzonCell sayesinde taraftarlar uygun fiyatlarla konuşma olanağı yanı sıra pek çok katma değerli servis hizmetinden de faydalanma ayrıcalığına sahip olacaklar. Trabzonsporlular’ı avantajlı konuşturma fırsatı yaratacağı belirtilen TrabzonCell sayesinde telefon görüşmesi, SMS, MMS, mobil internet ve tüm diğer katma değerli servisler gibi, standart mobil telekomünikasyon hizmetleri de kullanıcılara sunulacak. TrabzonCell’i tercih eden abonelerin SIM kartlarında özel TrabzonCell logosu yer alacak ve telefonların ekranlarında TrabzonCell yazacak.
TrabzonCell hattı ile Trabzonspor’la ilgili birçok özel içerik taraftarların cep telefonlarına gelecek.
TrabzonCell’li, maç görüntülerinden transfer haberlerine, kadrolardan maç sonrası yorumlarına kadar takım hakkındaki özel bilgilere herkesten önce ulaşacak. Ayrıca TrabzonCell aboneleri formalardan maç biletlerine sayısız hediyeler kazanabilecek.
TrabzonCell’li olmak isteyen taraftarlar faturalı ya da faturasız hat seçenekleri arasında tercih yapabilecek, isterlerse mevcut numaralarını kullanmaya devam edebilecekler. TrabzonCell, tüm Avea ve yetkili Türk Telekom bayilerinde aynı zamanda TS Club’larda satışa sunuldu.