Ekonomi TT abonelerine Süper Paket 5 lira

TT abonelerine Süper Paket 5 lira

08.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Dursun, Türk Telekom faturalı mobil hattı olanların, 39 liralık Tivibu Süper Paket’ine 5 - 12 liraya sahip olabileceklerini söyledi

TT abonelerine Süper Paket 5 lira

Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, ödemeli TV pazarında sundukları üstün teknoloji ve zengin içeriğinin gücüyle pazarda ikinci sırada yer aldıklarını açıkladı. Dursun, “Hayata geçirdiği ilklerle geleneksel televizyon yayıncılığı anlayışını değiştiren Tivibu, sunduğu yeni kampanya ile ödemeli televizyon pazarında bir ilke daha imza attı.

Haberin Devamı

Zengin içerik

Türk Telekom Tivibu, zengin dizi, film, belgesel ve spor içeriklerinin yer aldığı Tivibu Süper Paket’ini 5 TL’den başlayan fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor. Müşteriler, yeni Tivibu aboneliklerinde 39 Türk Lirası’na sunulan dopdolu içeriğe sahip Süper Paket’e Türk Telekom faturalı mobil hatları referans göstererek 5 Türk Lirası’ndan başlayan fiyatlarla sahip olabilecek” dedi.

Yeni kampanyadan faydalanan kullanıcıların dünya yıldızlarının boy gösterdiği UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını takip edebileceğini kaydeden Dursun, “Futboldan tenise, basketboldan golfe geniş yelpazedeki spor karşılaşmalarının heyecanının yanısıra gişe rekortmeni yerli ve yabancı filmler Tivibu farkıyla izlenebilecek” diye konuştu.
Dursun, “Türk Telekom Tivibu ile televizyon yayıncılık anlayışını değiştiriyor, içeriğimizdeki ve teknolojimizdeki atılımlarla sektörü yeniden şekillendiriyoruz. 2 milyon 12 bin kullanıcımıza en zengin TV platformu deneyimini sunuyoruz. IPTV, uydu, akıllı cihazlar, web ve Smart TV gibi tüm platformlarda, güçlü ve zengin bir televizyon deneyimi sunan tek operatörüz. Hedefimiz entegre operatör olmamızın verdiği sinerjiyle, daha fazla kullanıcıyı Tivibu’nun ayrıcalıklı dünyasıyla buluşturmak” dedi.

Haberin Devamı

Tivibu, “5 TL Tivibu Uydu Süper Paket” kampanyasıyla uydu platformundaki ayrıcalıklı deneyimini, en uygun fiyatlarla sunacak. Türk Telekom mobil faturalı hattı referans olarak gösterenler, yeni Tivibu aboneliklerinde, Süper Paket’e 5 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilecek. Kampanya kapsamındaki kullanıcılar, kullandıkları operatör fark etmeksizin, referans gösterdikleri Türk Telekom mobil faturalı hattın tarifesine göre, 39 TL’ye sunulan Süper Paket’ten; 5 TL, 9 TL ya da 12 TL fiyatlarla yararlanabilme fırsatını yakalayacak.

‘Teknolojide atılım yaptık’

Türk Telekom Tivibu olarak, müşterilerine hem teknik, hem de içerik açısından yayıncılık dünyasının ulaştığı en yüksek seviyede hizmet sunduklarını belirten Dursun, sözlerine şu şekilde devam etti:

Haberin Devamı

“Geliştirdiğimiz kullanıcı dostu teknolojilerle, Türkiye’yi televizyon yayıncılığı alanında ilklerle tanıştırdık ve tanıştırmaya devam ediyoruz. Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de izleyiciler kaliteli içeriği tercih ediyor, bunun için ücretli aboneliğe yöneliyor. Türkiye’de tüm platformlar dahil 7 buçuk milyondan fazla ödemeli TV abone sayısına ulaşan pazarda Türk Telekom olarak televizyon yayıncılığını değiştiriyor, içeriğimizdeki ve teknolojimizdeki atılımlarla sektörümüze yön veriyoruz.”

‘Uydudan yayınımız da var’

Dursun, “IPTV, uydu, akıllı cihazlar, web ve Smart TV gibi platformların hepsinde ve tüm cihazlarda, 2 milyon 12 bin televizyon kullanıcısına zengin içerikte ve gelişmiş teknolojik özelliklerde TV deneyimi sunuyoruz. Tüm bu platformlarda, güçlü ve zengin bir televizyon platformu deneyimi sunan tek operatörüz. Temmuz 2015 itibariyle uydu üzerinden de yayın yapmaya başladık. Uyduya çıkarken amacımız, Tivibu’yu daha geniş kitlelere ulaştırmak, herkese hitap eden içeriği ve gelişmiş yayın özellikleri ile tüm Türkiye’nin tanışmasını sağlamaktı. Ödemeli televizyon pazarında ikinci sırada yer alarak, bu alandaki hedeflerimize hızla yaklaştık” diye konuştu.