Ekonomi Turistler için 20 GB internet

Turistler için 20 GB internet

23.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Turkcell Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barbaros Yiş, Türkiye’yi ziyaret eden turistler için Turist Tanışma Paketi’ni satışa sunduklarını açıkladı.

Turistler için 20 GB internet

Yiş, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Turistler için yepyeni bir paketi hayata geçirdik. Bunu yaparken taleplerini dikkate aldık. En önemli talep interneti bol bir paketti. Bunu göz önünde bulundurarak 20 GB’lık bir paket hazırladık. Bu sayede dünyanın en hızlı altyapılarından birisini kullanarak internete bağlanabilecekler. Üstelik interneti kullanırken BiP ve Whatsapp uygulamalarını da internet kotalarını harcamadan kullanabilecek ve çeşitli indirimlerden de yararlanabilecekler.”

Turist Tanışma Paketi’ni alan turistler 20 GB internetin yanı sıra yurt dışındaki yakınları ile iletişim kurmak için BiP’te geçerli 30 GB internet ile Türkiye içinde her yöne 200 dakika konuşma hakkı kazanıyor. Ayrıca Whatsapp uygulamasından da sınırsız mesajlaşabiliyorlar. Ayrıca Türkiye’de araç kiralama, restoran ve Turkcell Diyalog Müzesi’nde geçerli indirimler de sunan paketin satış fiyatı ise 149 TL.